Fazla heyecan olabilir, kalp rahatsızlığı olanlar izlemesin :)
LED TV mi LCD mi ?
Geceleri belgesel izlemek ne kadar heyecanlı ya da eğlenceli olur, birde 3D LED TV ile :)
Ben o vahşete 2D bile katlanamazken 3D'de hayatta izleyemem, hiç etkilenmeden korku filmi izlerim çünkü hepsi adı üstünde film, ama belgesellerdeki o hayvanlar gerçek ve ben hayvanların acı çekmesine dayanamıyorum, belgesel izleyeceğime futbol gibi spor karşılaşması izlerim daya iyi ve eğlenceli.
Futbol maçları gibi bazı kanallar belgesel yayınları koysa izlemek güzel olur.
sende hayvanlarla ilgili belgeseller izleme o zaman aysedundar :)
spor belgeselleri izle, kültür, keşifler, icatlar, fabrikalar, doğa harikaları falan fişman bi ton belgesel var onlardan izle :)
bak sana hatta bir de tavsiye de buluniyim.
54 ülkede, havadan çekilen görüntülerle inanılmaz bir görsel mesaj sunan belgeselin yönetmeni Yann Arthus-Bertrand. izledikten sonra eminim teşekkür edersin bana :P :) ama ustaya et bence o hakediyor.
Belgeselin adı Home.. internette youtube da bile hd olarak yayınlamışlar :) 2d den 3d ye çevirerek izleyebilirsin ya da full hd izlemelisin :)
Ne istiyosunuz şu konudan rahat bırakın hortlata hortlata bihal oldu konu bırakın yatsın yav :))
Sıkıntı yok yani, rahat olun, maksat paylaşmak ve muhabbet.
LG Cinema 3D TV’lere Blu-ray Oynatıcı ve Çılgın Hırsız 3D Blu-ray disk hediye!
Bu kampanyayı duyan varmı arkadaşlar, sadece cinema tv lerdemi var bu kampanya, full hd, led ve smart tv çeşitlerindede geçerlimi ?
Kampanya LW650S, LW570S, LW5500, LW4500 model LG LED, LCD TV' leride geçerlidir.
Evet, gerçekten çok iyi bir kampanya yapmış LG.
Hepsi bir birinden harika bu ürünlerin, ama benim favorim 650S, aslında fpr teknolojisine sahip gözlükle izleme yaptıktan sonra çokta fark etmiyor.
Lg harika bir marka ya, 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle ve bu tvlerde kullandığı fpr gözlük teknolojisiyle bizlere sunduğu en iyi görüntü kalitesi ve parlaklık gibi artılar yetmiyormuş gibi birde bu kampanyayla kullanıcılarına bir jest daha yaptı, tebrik ediyorum.
Katılıyorum. Lg zaten ürettiği ileri teknolojiyi uygun fiyata satıyor. Üstüne de hediye veriyor..