Doğru aslında en kolay bu şekilde karar verilir.
LED TV mi LCD mi ?
Bir kez görmek yeter aradaki farkı fark etmek için.
Kimi insanlarda malesef hala o düşünce var...
Gerçekten öyle, ne zaman teknoloji haber sitesine baksam yeni ürünler görüyorum.
Bizler takip etmeye yoruluyoruz adamlar üretmeye yorulmuyor :)
Markaların kendi aralarında büyük rakipleri olduğu için kendilerini daha çok hızlandırmaya çalışıyorlar.
Kendi içlerinde yaşadıkları rekabetlerin dışında, ciddi büyük rakiplerle de yarışıyorlar, LG FPR gözlük teknolojili 3D full hd, sinema, led ve smart TV çeşitleriyle, büyük rakiplerine öyle bir fark attıki, üzerinden aylar geçmesine rağmen rakipleri hala kendine gelip bir adım atamadı.
Ayşe çok haklısınız.. İyi bir teknolojiden sonra ondan biraz daha iyi bir şey üretmezseniz piyasada tutunamazsınız. Diğer markalar şu anda eminim ki çok çalışıyorlardır. Yeni birşeyler üretmeye ya da en azından fpr teknolojisini biraz geliştirmeye çalışıyorlardır. Geliştirdikleri ürünlerin özelliklerinin iyi, fiyatlarının çok uçuk olmaması gerekiyor. Çünkü lg, iyi ürün üretip uygun fiyatlı satışa sunuyor. Diğer markaların İşleri zor görünüyor..
Dünya acımasız..En iyi ürünü kim üretebiliyorsa en iyi sıfatını o alır ve o kazanır.. 3d led tv' lerde şu anda bu sıfat lg de...
Katılıyorum. 3d led tv' de liderler.. Fpr gözlüğünü onlar ürettiler.. Bakış açısı sorununu onlar ortadan kaldırdılar.. Şimdi de yeni çıkaracakları 3d monitörde ekrarn titremesi sorununu ortadan kaldırdıklarını yetkin bir kuruluşla sertifikalandırarak kanıtlamışlar..
3D TV' ler FPR gözlüğü sayesinde bu kadar tutuldu.
Fpr gözlükler sayesinde sadece 3D full hd, led ,sinema,smart Tv çeşitlerinin değil LG'nin de sesini duyduk, LG sesini duyurmayı FPR gözlük sayesinde başardı bu sayede en iyi 3D TV ünvanını aldı.
Samsung yüksek fiyatlı çıkışlar yapmanın peşinde zaten, onlar için kalite pekte önemli değil gibi.
Harcadıkları reklam paralarıyla bir çok kitleye ulaştıkları için insanların tercih sebebi, tek artıları bolca reklamları, ama LG özellikle 3D TV çeşitleriyle samsung da dahil olmak üzere bir çok rakiplerini geride bıraktı, bu başarının tek sebebi var kaliteli, uygun ve yeni bir teknoloji, yoksa reklamları yine aynı seviyede, reklam yapmadan 3D tv'lerinin kalitesini ortaya koyarak en iyi 3D TV almış bir marka var karşımızda, kendilerinin geliştirdiği fpr gözlüğünde bu başarıda rolü büyük.