:)))) Dasti süpermiş.. İşte ben de bunlar için izlemek istiyorum. Çok eğlenceli..
LED TV mi LCD mi ?
Dasti şimdi bu video oldu mu ya :)
Bencede, başka video bulamadınmı :)
Dasti çok haklısınız. Bu yayınlar Türkiye için hiç iyi değil.. İzlemek yanlış ama ev hanımları, yaşlı teyzeler hiç başından kalkmıyor..
adamlar belgeselleri örneğin gece 12den sonra koyuyorlar daha sonra reyting oranları düşük diye bu yayınları kaldırıyorlar. Eee sen bunu haberlerin peşine ver bakalım reytingler düşüyor mu çıkıyor mu... harbi televizyon kanalları çok saçmaladı. Hele show tv :D adamlar doktorlardan başka dizi yayınlamıyor :)
Evet yayın kanalları belgesel, siyasi tartışma programlarını gece 12'den sonra koyuyorlar. Gündüz en çok izleme yapıldığı saatte böyle gereksiz programlar var..
Bence gece 12' den sonra belgesel izlenmez zaten, insanlar ya uyur ya da film izler. Gece gece belgesel çok tercih edilmez.
Ayrıca belgeseller bir yandanda öğretici hem çocuklar hem de yetişkinler için :)
Ben kaç yaşıma geldim yemek kültürlerinden tutun da sualtına kadar pekçok belgeseli izliyorum ve izlerken çok eğleniyorum..
Biraz korkulabilir sanırım :)
Hayvanlarla ilgili belgeselleri izlemek de çok eğlenceli.
tek kelime ile on numara olur :) bir leoparın ya da aslanın avlanmasını düşünsene 3d izlediğini. Ayrıca korkma olmaz belgesellerde korku filmimi bu yaa :) Buradan çıkaracağın dersler olmalıdır :) ekmek aslanın ağzında gibi :P :)))