7 tane fpr gözlüğü çok bile..Eski 3d led tv'leri hatırlatırım..2 tane sg gözlüğü ya çıkardı ya da yanında satın almak zorunda kalırdık..!!!
LED TV mi LCD mi ?
7 adet gözlük tabiki de çok iyi, diğer markalar 1 adet bile vermiyor.
LG'nin 3D tv çeşitlerinin hepsinde 7 adet fpr teknolojili gözlük yok, satın aldığınız yerde ekleyip çıkarabiliyor, en iyisi satın aldığınız yerden teyit ettirmeniz, 7 adet çıkmasa da çok büyük sorun değil aslında fiyatı sg gözlüğün onda biri kadar, satın da alınabilir.
Yani o yüzden TV' yi uygun fiyata gözlükleride bedavaya almak en mantıklısı.
LG 3D full hd, sinema, led ve smart tv çeşitlerini en uygun fiyata satışa sunduğu gibi 7 adete kadar ücretsiz fpr teknolojili gözlükte sunuyor, ücretli olsa dahi ücret olarakta sg gözlüğün onda biri, yani hem tv ucuz, hem gözlük ucuz, lg'de olmasa bizi kim düşünecek.
Çok birşey fark etmiyecek ama yinede iyi 3d led tv'inle iyi eğlenceler sana :)
En iyi 3D TV ile film izlemek bile eğlenceli oluyor.
Bu arada 3d led tv'de belgesel izlemek de eğlenceli oluyor..
3D LED TV' de sadece belgesel izlemek değil, herşey çok eğlenceli oluyor.
Ben değişik filmler alıp izlemeyi düşünüyorum. Tabi birde vazgeçilmezim olan oyunlar var :)
Dasti ben de birsürü güzel film ve video izleyeceğim ama sabahları veya öğleden sonraları bu gibi programları da izlemek eğlenceli olur diye düşünüyorum. Normalde hafta içi işte olduğumuzdan izleyemiyoruz..
Sorma ya. Hele o evlilik programların yok mu? tam cinnetlik.Aha böyle insanlar geliyor işte gel de izle :)
http://vimeo.com/8372011Kıllı Olsun Medya KralıDisko kralında gösterilen kadın gerçekten komiğime gitti.