yok cnm olamaz o kadarda yapamazlar:)
LED TV mi LCD mi ?
İnanın benimde inanasım gelmedi ama haber böyleydi ben onların yalancısıyım.
Artık rüyaların bile gizliliği kalmadı desenize :)
Doğru diyorsunuz hiçbir şeyin gizliliği kalmadı. 3 boyutlu kabuslarda çok korkunç olur.
Evet ,ben sizin için endişe ettim :)
Bizde güzel rüyaları kayıt edip onları 3 boyutlu izleriz, kabusları sileriz :))
Aslında Sony 'de Samsung 'ta çok bilindik markalar sadece gözlükten kaybediyor.Bir de görüntü kalitelerinin düşüklüğü söz konusu.
3D led, full hd, sinema ve smart tv çeşitlerinde teknoloji, parlaklık, görüntü kalitesi süper süper olmasına ama asıl artısı tabiki FPR gözlükleri.
Herkes hazırlıksız yakalandı o nedenle bukadar geride kaldılar, LG 3d tv'lerinde öyle bir teknoloji çıkardı ki adamların elleri kolları bağlandı, fpr gözlüğünün arkasındaki mühendis kimse gerçekten tebrik ediyorum, çok büyük bir başarıya imza attı, attırdı.
3D tv mantığını çok iyi kavramak için izlemek kullanmak gerekir.
Evet, bende ilk denediğimde çok kafama takmıştım. :)
Yıllar önce 3 boyut lafı ilk edildiğinde nasıl yani oldum, kafamda bir çok şey canlandırdım ama bugün LG'nin 3. boyutunu, 3d tv çeşitlerini görünce hayal gücümün ne kadar yetersiz olduğunu gördüm.
Aslında o zamanlar 3D TV' nin mantığı anlamamız imkansızdı. Şimdi deneyebiliyoruz, izleme şansımız oluyor. Böyle olunca daha iyi biliyoruz, denemeyen arkadaşlarımız varsa denemelerini tavsiye ederim.