hangi markalar cıkarmış.
LED TV mi LCD mi ?
TOSHİBA ÇIKARMIŞ SANIRIM AMA BUGÜNDE LG'NİN GÖZLÜKSÜZ 3D MONİTÖRLERİNİ HERKESTE ÖNCE PİYASAYA SÜRDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM, YABANCI BİR GAZETENİN HABERİNE GÖRE GÖZLÜKSÜZ 3D TEKNOLOJİSİNDE LG BAŞI ÇEKİYORMUŞ.
Denemeden bilemeyiz ama bana göre bu kadar zaman içerisinde FPR gözlüğü teknolojisinin mantığını anlayıpta yapamadılar, şimdi gözlüksüz 3D TV' de ne kadar başarılı olabilirler ?
Tartışılır !..
İŞTE HABER ARKADAŞLAR, BEN ONLARIN YALANCISIYIM.
Seul, 13 Temmuz 2001 – LG Electronics (LG), göz izleme teknolojisine sahip olmasından ötürü birçok izleme açısından optimal 3D görüntüler alınmasını sağlayan dünyanın ilk 3D monitörünü duyurdu. 20 inç boyuttaki D2000 monitör; oyun, film ve görüntüleri en gerçekçi şekilde üretebilen full fonksiyonel bir eğlence ürünü olarak üretildi.
“3D TV, dizüstü bilgisayar, projektör ve akıllı telefon serilerimizle, tüm 3D ortamlarda LG Electronics uzak arayla sektör lideri olmuştur” şeklinde konuşan LG Ev Eğlence Sistemleri Monitör Bölümü başkan yardımcısı Si-hwan Park, “LG’nin 3D konusundaki çizgisi en sonunda bu teknolojinin gözlüksüz olacağı şeklinde olmuştur. D2000 3D nin geleceğinin başlangıcı olacak” diye ekledi.
D2000’in 3D farklılığı, gözlüksüz paralaks bariyerli 3D teknolojisi ve dünyanın ilk göz izlemeli monitörü özeliğine sahip olmasından geliyor. Paralaks bariyer ve göz izleme teknolojisinin bir cihazda birleşimi gözlüksüz 3D ürünlerinde yeni ufuklar açıyor.
Şu an duyurulan gözlüksüz 3D teknolojileri, 3D görüntü seyreden izleyicileri sabit bir açıdan ve izleme mesafesinden izlemek zorunda bırakıyor. D2000 ise bu konuda oldukça yol katediyor ve izleyicilere daha esnek bir izleme açısı ve mesafesi sunuyor. Monitördeki göz izleme teknolojisi izleyicinin pozisyonundaki değişmeleri gerçek zamanlı olarak farkeden monitöre eklenmiş özel bir kamera sistemi ile çalışıyor. Bu bilgi ile monitör izleyicinin açısını ve pozisyonunu saptayarak en iyi 3D efekti için monitördeki görüntüyü ayarlıyor.Lg bu teknolojisiyle bizleri, ekran başına kilitleyecek gibi gözüküyor.
Diji Tiryaki
ARBYS'İN CURLY FRİES DİYE BİR PATATESİ VAR ÇOK AMA ÇOK LEZZETLİ BİLİYORSUNUZDUR, MC VE BURGER ÇOK DENEDİ AMA O TADI TUTTURAMADI Kİ TADARK BAHARATI FARK EDEBİLİRLERDİ AMA OLMADI, BURDAKİ DURUM DAHA ZOR FPR GÖZLÜK ÖYLE BİR GÖZLÜK Kİ DIŞARDAN BAKINCA NORMAL BİR GÖZLÜKTEN FARKI YOK, AMA İÇERİĞİ, ÖZELLİĞİ ŞAHANE, ADAMLAR BAKARAK NASIL ÇÖZECEKLER Kİ.
Bence LG'nin tek rakibi LG.
Bence eylül şu anda yapmışlardır ama eylül gibi çıkarırlar..Sonbahar sezonu.. Şimdi herkes tatilde reklamları iyi duyuramazlar diye bekliyorlardır..Sg gözlükleriyle yola devam edemezler..Muhakkak yapmışlardır..
Ama biz tatilde olmayanlar napıcak :(
Mecbur 1 ay daha elimizdekiyle idare edicez.
Bence eylül şu anda yapmışlardır ama eylül gibi çıkarırlar..Sonbahar sezonu.. Şimdi herkes tatilde reklamları iyi duyuramazlar diye bekliyorlardır..Sg gözlükleriyle yola devam edemezler..Muhakkak yapmışlardır..
doğru bakalım neler yapıcaklar. sg gözlük ile devam etmeleri gercekten akıl işi değil
Onların devam etmesi neysede çünkü adamlar üretmiş en azından elindeki stokları eritmeye çalışırlar, asıl fpr gözlük varken sg gözlüklü 3d tv almak akıl işi değil, alanları anlayamıyorum zaten.
Bence o alanlar 3D TV FPR gözlüğü teknolojisini bilmediklerindendir.
Bende forumlarda öğrendim, sonra gittim denedim.
Arada ki farkı sanırım sizde böyle gördünüz?
Ben de öyle..Her markayı denerken yeni bir şey öğrendim. Öğrendikten sonra karşılaştırmaya başladım.
LG 3D TV'lerin farkı görülmeyecek gibi değil, teknolojisiyle, tasarımıyla, görüntü kalitesi ve parlaklığıyla, çeviri özelliği, fpr gözlükleri ve fiyatıyla farkı ortada bir ürün zaten.
:) aradaki fark apaçık ortada olduğu için kimsenin zorlanacağını sanmıyorum.