aynen öyle maalesef:(
LED TV mi LCD mi ?
Malesef bu zihniyet hala devam ediyor, bu tarz insanlar kolay para kazanıyorki böyle kolay harcayabiliyorlar, önyargıdan başka birşey değil, diğer markalara da şans verseler nasıl bir hata yaptıklarını anlayacaklar.
Önyargılı marka takıntılıları da var.
kim ne alırsa alsın ama en iyi fiyata fiyata alsın arkadaşlar. Tabi ki biz buradan sadece 3d tv tavsiyesinde bulunabiliriz ve karşılaştırma yapabiliriz ama fiyatı yüksek olan ürünü tercih etmek alıcıya kalmış :) Kimi 5 kuruş ucuz almak için herşeyi yapar kimi 5-10 kuruş fazla olsun kafamız ağırmasın der :)
Ama bazen bu mantık doğru olabiliyor.
Pahalı olan şeylerin bazıları da harbiden kötü :)
Sadem bir ürünün özellikleri iyiyse ve fiyatı pahalıysa tamam. Ama aynı özelliklere sahip ürünün farklı markası daha uygun fiyatlıysa ben neden pahalı olanını alayım?
Arkadaşlar işte o mantıkla düşünmeden fiyatına bakmadan önce ürünün özelliklerine bakmak gerekir. Böyle olunca da neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız.
Bende en iyi 3D TV' yi FPR gözlüğü teknolojisiyle öğrendim.
Fiyatı uygun ama bunun yanısıra görüntü kalitesi, ekran parlaklığıda 3D TV' ler arasında en iyisi.
Özelliklerine göre cidden kaliteyi ucuza satın alıyoruz..
Ama kampanya ya da promosyondan satın alınırsa fiyatı daha da uygun olur..
Ama uygun olsa bile bazı zamanlar onlarada indirim uygulanıyor.
Ürünün fiyatı pahalı değil aslında bizim alım gücümüz biraz zayıf sanırım :)
En iyi görüntü kalitesi ve parlaklığa sahip, çeviri özelliği ve fpr gözlük artısıyla donatılmış en iyi 3D tv ödülü almış bir ürüne bu fiyat gerçekten az bile.
Ürünün fiyatı pahalı değil aslında bizim alım gücümüz biraz zayıf sanırım :)Fiyatı pahalı demiyorum, uygun fiyatta olmasına rağmen onlarada bazı zamanlarda indrim uygulanıyor.
En iyi görüntü kalitesi ve parlaklığa sahip, çeviri özelliği ve fpr gözlük artısıyla donatılmış en iyi 3D tv ödülü almış bir ürüne bu fiyat gerçekten az bile.
Şu bayram geçsin siz ondan sonra asıl düşüş neymiş görün..