çok fazla duyurusu yapılmadı aslına bakarsanız. insanlar ne olduğunu bile tam bilmiyor
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Bunun en büyük sebebi üç boyutlu izleme yapabileceğimiz yayınların ve kanalların sayılarının azlığı, yoksa çoktan her eve girmişti full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden biri.Evet 3d yayın kanallarının azlığından 3d tv az tanınıyor.. Bu eğlenceden çok az kişinin haberi var ki var olanlar da teknolojiye düşkünler..
Zamanla daha da iyi yerlere gelir..
Üç boyutlu yayınların ve kanalların sayısında olacak azıcık bir artış herkesi 3d tv'lere yönlendirecek bence.
3d tv eğlence kaynağı. İnsanlar biraz bilgilense herkes 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden satın alır..
İnsanlar öğrense eminim bir çoğu evine bilgisayar yerine Smart TV alır. Ama çoğu insan televizyonu sadece film izlemek için kullanıyor, bilmediklerinden dolayı. Zamanla smart TV' de oyun oynanıp, internete bağlanabileceklerini öğrenince hemen alırlar.
Katılıyorum Sadem. İnsanlar smart tv'nin ne kadar kullanışlı olduğunu öğrenince satın almadan duramayacaklar..
Günümüz şartlarında satın alınabilecek en güzel televizyon, üç boyutlu, smart özellikli bir led tv, birde mümkünse büyük ekran tabiki:)
Danini' ye katılıyorum Dasti, bir an önce sende 3D TV almalısın.
Günümüz şartlarında satın alınabilecek en güzel televizyon, üç boyutlu, smart özellikli bir led tv, birde mümkünse büyük ekran tabiki:)Ayse siz televizyonu film veya video izlemek için satın almak istiyorsunuz sanırım. Size Lg'nin LW 650s modelini tavsiye ederim. Smart tv'yi beğendiğinizden bahsetmişsiniz. Lg LW650s modeli 200 hz olduğundan görüntü kalitesi film izlemek için çok iyidir. Smart tv ve full hd'dir. Bence bu modeli bir teknomarkette inceleyin ve karşılaştırma yapın..
Ayse siz televizyonu film veya video izlemek için satın almak istiyorsunuz sanırım. Size Lg'nin LW 650s modelini tavsiye ederim. Smart tv'yi beğendiğinizden bahsetmişsiniz. Lg LW650s modeli 200 hz olduğundan görüntü kalitesi film izlemek için çok iyidir. Smart tv ve full hd'dir. Bence bu modeli bir teknomarkette inceleyin ve karşılaştırma yapın..
BEnim satın almayı düşündüğüm, hatta fiyatını denkleştirmek için aylarca uğraştığım bir televizyondan bahsediyosun computeraddict, aklın yolu bir sanırım
Umarım en yakın zamanda güzel bir promosyon veya kampanya olurda fpr gözlüklerime ve smart tv'me kavuşurum.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 25 Kasım 2011 16:35
Smart TV' ye ve FPR gözlüğü teknolojisine kavuşman için en iyi kampanyaları bulmaya çalışırız Ayşe =)
Ayse umarım en yakın zamanda en iyi 3d tv ünvanı almış Lg smart tv çeşidini satın alırsın..
Teşekkür ederim sadem, sizlerin önerdi bir kampanya yada promosyondan satın alırsam 3D smart tv'mi sizleri asla unutmam, her film izlediğimde yada oyun oynadığımda kulaklarınızı çınlatırım :)
bu aralar bence teknosanın turuncu indirimleri işimize yarar. Yoğun ilgi oluyor tvlerde falan büyük indirimlere gidiyorlar. Kampanyaları her cumartesi ayşe. Bence alacağın modeli teknosayı arayarak öğren indirim yapılacak mı yapılacaksa fiyatı ne kadar olacak ? ona göre satın almaya gidersin. :)
bu aralar bence teknosanın turuncu indirimleri işimize yarar. Yoğun ilgi oluyor tvlerde falan büyük indirimlere gidiyorlar. Kampanyaları her cumartesi ayşe. Bence alacağın modeli teknosayı arayarak öğren indirim yapılacak mı yapılacaksa fiyatı ne kadar olacak ? ona göre satın almaya gidersin. :)Dasti ben doğru mu anladım? Teknosa'da yapılan turuncu indirimler her hafta cumartesi günü mü yapılıyor? Yani %50'ye varan indirim her cumartesi mi var?
bu aralar bence teknosanın turuncu indirimleri işimize yarar. Yoğun ilgi oluyor tvlerde falan büyük indirimlere gidiyorlar. Kampanyaları her cumartesi ayşe. Bence alacağın modeli teknosayı arayarak öğren indirim yapılacak mı yapılacaksa fiyatı ne kadar olacak ? ona göre satın almaya gidersin. :)Teknosanın promosyonları ve kampanyaları gerçekten çok iyi, cumartesileri teknosadayım o zaman, birde telefonla satın almak istediğim ürün hakkında fiyat bilgisi verirlermi ki dasti ?
Ben de cumartesi giderim eğer böyleyse. Tamam 3d led tv'm var ama uygun fiyatlı bir de smart tv satın almak isterim..
Computeraddict hangi teknosaya gitmeyi düşünüyorsun, gidip beraber bakalım smart tv promosyonlarına ve kampanyalarına, uygun fiyatlı fpr gözlüklü bir smart tv bulur bulmaz satın alırız, stoklarla sınırlı olur bu tarz kampanyalardaki ve promosyonlardaki ürünler, elimiz boş dönmemek için erkenden gitmek lazım mağazaya.