Merhaba, 3d led tv alacağım. Aşağıdaki linkde bir ürün buldum. Özellik fiyat kısmında gözlük için şarjlı yazıyor. Fakat bu tv fpr gözlüklerle kullanmak için. Acaba verilenler eski tip şarjlı gözlükler mi? 7 gözlük hediyeli olanı almayı düşünüyorum. Bu üründen alan varsa verilen gözlükler fpr teknolojisini mi kullanıyor?
Teşekkürler
http://www.webdenbul.com/urun/en ... .3&ttype=Reviews#pt
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Merhaba hocam LG nin LW serisinin hepsi pasif(şarjsız) 3d tv fpr gözlük teknolojisi kullanıyor. Dolayısıyla linkteki de bu şarjsız gözlükleri kullanıyor. Evet, 2 adet veriliyor. Ama artı olarak aile paketinden 5 adet daha çıkıyor. Kesinlikle isteyin. Çünkü üzerine yatıp ayrıca bir paraya( 5 li fpr gözlüğü=90 lira) satıyorlar.
Merhaba hocam LG nin LW serisinin hepsi pasif(şarjsız) 3d tv fpr gözlük teknolojisi kullanıyor. Dolayısıyla linkteki de bu şarjsız gözlükleri kullanıyor. Evet, 2 adet veriliyor. Ama artı olarak aile paketinden 5 adet daha çıkıyor. Kesinlikle isteyin. Çünkü üzerine yatıp ayrıca bir paraya( 5 li fpr gözlüğü=90 lira) satıyorlar.Merhaba, sitede şarjlı gözlük yazıyordu da o yüzden tereddütteydim şimdi kaldırmışlar. Ben telefon ettim net bir cevap alamadım. Gözlükler kutu içeriğine dahil midir acaba? Ayrıca bu aile paketinden biraz daha bahsedebilir misiniz? İstesek ücretsiz verirler mi?
Evet hocam 3d tv fpr gözlükleri kutudan çıkıyor. Yani dahil. Aile paketi derken yani 5 li şarjsız fpr gözlüğü veriyorlar. Tabiki ücretsiz vermeleri lazım. Ama kesinlikle söyleyin 5 li paket içinde mi diye. Çünkü bazı yerler daha önce söylediğim gibi 5 li paketi çıkarıp ayrıca bir paraya satabiliyor.
Danini doğru söylüyor, vermek zorundalar.
Satış sitelerinde yanlış bilgi görmek çok mümkündür. Bu yüzden satın almadan önce önemli e-ticaret sitelerinden inceleyin özelliklerini. Çünkü en doğru bilgileri onlar verirler.
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=55519
Örneğin ürün ismini okursanız vatanda 5li gözlük fiyata dahildir yazdığını görürsünüz.
Güzel bir ürün seçmişsiniz tebrikler ;)
Teşekkür ederim. Aldıktan sonra buraya yorumları yazarım.
Teknofur güle güle kullanın.. Darısı 3d led, smart veya sinema tv satın almak isteyenlerin başına..
:) bence darısı özellikle danini' nin başına
Hadi bakalım bayramdan sonra 3d led,smart veya sinema tv çeşitlerinden satın alanların heyecanlarını konuşuruz umarım..
En kısa sürede Fpr gözlük teknolojili 3d led, smart, full hd ve smart tv çeşitlerinden birini satın alıp LW kardeşliğine bende kaatılacağım az kaldı.
Şu anda fiyat araştırıyorum, alınca paylaşırım yorumları. Çoğu 2 gözlük veriyor ne yapacağımı şaşırdım.
Vatan computer'da ve teknosa'da normalde 2 tane veriliyor. Kutunun içinde de artı 5 adet fpr gözlüğü çıkıyor.
Oralardan araştırın. Bir de bayram öncesi kampanyalar olur diye düşünüyorum. Özellikle teknosada falan hafta sonu turuncu indirimler oluyor DİKKAT!!!