vay o zaman ne diyelimm
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Piskopat felan değilim yanlış anlamayın arkadaşlar, izleme yaptığım, izlediğim görüntü kalp atışlarımı hızlandırmalı, buda daha çok korku filmleriyle mümkün, başka türlü eğlencesi çıkmıyor :)
Daninini siz önce gerilim filmi izleyerek başlayın. Ona alıştıktan sonra korku filmine geçersiniz..
3D ile izlemek biraz cesaret ister danini :)
Zaten 3D TV' de korku filmi izlemek, herkese göre değil. Çünkü, izlemiyor yaşıyorsun. Tavsiye ederim :)
Normal TV' lerde korku filmi izlerken bile etkileniyoruz, 3D LED TV ile izlemekten korkanları bile gördüm :)
3D serisinin full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin hepsinde film izlemek çok eğlenceli bence.
3d tv çeşitlerinde videoçeviriisi izlemek de bence çok eğlenceli..
işte o konuda uğraşırmıyım uğraşmazmıyım onu bilmiyoruum? Ne kadar sürüyor video çevirisi? Örneği bir buçuk saatlik filmi ne kadar sürede çevirir izleme şansı bulurum? Hiç bilgim yok bu konuda :(
Cinema 3d tv'de video çevirisi süresi diye bir şey yok. Mesela normal tv yayınlarını direk çeviriyor. Ya da tv ye bağlı olarak dvd playera bir dvd taktın. Onu izlemek tv den 2d den 3d ye çeviri seçeneğini ayarlıyorusun ve direk 3d olarak izleme şansına erişiyorsun.
Cinema 3d tv'de video çevirisi süresi diye bir şey yok. Mesela normal tv yayınlarını direk çeviriyor. Ya da tv ye bağlı olarak dvd playera bir dvd taktın. Onu izlemek tv den 2d den 3d ye çeviri seçeneğini ayarlıyorusun ve direk 3d olarak izleme şansına erişiyorsun.güzel bir cevap olmuş lui çok iyi anladım şimdi :)) artık heryerde bu mesajını alıntı yapcam başkaları da mantığıını öğrensin diye
Zaten 3d tv 'yi çeviri özelliği kurtarıyor. Yayın kanalları çok fazla olmadığı için bol bol film veya video çevirisi izliyoruz..