3d tv ile modern asosyel olur insan
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Futbol oyunları ve milli futbol maçları cidden çok eğlenceli oluyor..
Derbiyi 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birinde izlemek eminim dastinin hayallerini ve rüyalarını süslüyordur. Haydi dasti bayramda bize sürpriz yap ve 3d tv satın al..;)
Ramazan bayramında da alıyordu :) Almadan sevinmeyin.
Saden senin hafızan ne kadar kuvvetli..Evet düşününce Ramazan bayramında da 3d led, full hd, smart ve sienma tv çeşitlerinden birini satın alması gerekiyordu...
3d tv alıcam burdanda ilk sana yazıcam. hırs yaptm sadem yüzüDanini lütfen şu sademi utandır ve sustur, elimden ne geliyorsa yaparım, ne kadar eksiğin var, üstünü tamamlayabilirim, bir an önce fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini alda sadem sussun artık.
Yaşasın, daninide fpr gözlük teknolojili 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alacak ve üçüncü boyuta taşınanların kervanına katılacak, çok sevindim senin adına danini, darısı benim başıma.
Umarım bu kez sorun yaşamazsın ve fpr teknolojili gözlüğüne, fpr teknolojili gözlükle çalışan 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birine bir an önce kavuşursun, kavuşurum.
Umarım ayse kısa zamanda 3d tv çeşitlerinden birini satın alıp eğlenceyi yaşamaya başlarsınız..
Amin danini.. 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden satın almak isteyen herkes satın alabilsin ki bu eğlenceyi uygun fiyata yaşasın..
Bu 3D TV çeşitleri arasında en iyisi bence Smart TV satın almak isteyen onu alsın.
3D smart TV en iyisi ama, çünkü içindekilerde çok çeşit oyun bulunmakta yani daha eğlenceli.
Hiç zannetmiyorum danini, laptop bağlanabiliyor bu televizyonlara ama klavyenin bağlanabileceğini hiç sanmıyorum.
İnşallah seneye ben de bir tane 3d tv almayı düşünüyorum. Sizce bu tvler için blu-ray oynatıcı almaya gerek var mı, yoksa bilgisayarı tvye bağlayıp tvde 3d film izlemek daha mı mantıklı, evde eski tüplü tv var şuanda ve ailem şimdilik bu tvde film izlemek için dvd player almamı istiyor. Kısaca siz nasıl kullanıyorsunuz?