aynene denemk yeterli zaten ama insanlar bilemiyor
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
Sg gözlüğü göz sağlığımıza ciddi zararlar veriyor. Bir kurum olmalı ve bunu yasaklamalı. Tüketiciyi bilinçlendirmeli.. Bunun sonucu bu demeli. İstiyorsan satın al..
karşılaştırma yapmadan satın almak zaten en büyük eksikliğimiz olsa gerek. Fpr ile sg gözlüğüne sahip 3d tv lerin birçok video incelemesi var onları izlemeleri bile yetecektir.Çok haklısın dasti, karşılaştırma yapmada, sg teknolojili gözlükle fpr teknolojili gözlüğün farklarını çok güzel bir şekilde anlatan videolar var, bu videolarda fark okadar açıkki videonun başından karar vermiş bir şekilde kalkılıp LG'ye 3d tv çeşitlerinden birini satın almaya gidilebilir.
Daha almadığına göre hala karar vermemiş anlaşılan :) :)
Sg gözlük teknolojili 3D tv'leri, fpr gözlüklü 3D tv çeşitlerinin %10'u bir fiyata satsalar bile satın almam.
Sg teknolojili gözlükle 3 boyutlu izleme yapacağıma hiç yapmam daha iyi, göz sağlığımı bozmasına izin veremem, gözlerimi sokakta bulmadım ben.
Göz sağlığını kaybetmek kolaydır ama düzeltmek neredeyse imkansız.. Bu yüzden fpr gözlüğü teknolojisini destekliyorum, sg gözlüğünü değil..
SG gözlüğü kullanan markalar bile LG' nin FPR gözlüğü teknolojisini destekliyor.
Herkes farkında fpr gözlüğünün en iyisi olduğunu ama ne yapsın diğer markalar..Ürettikleri bütün 3d tv çeşitlerinin teknolojileri sg gözlüğünü destekliyor..
Sg teknolojili 3D tv üreticileri bile fpr gözlüğün artılarının farkında, üçüncü boyutu en iyi şekilde kullanıcılarına sunmak için, fpr teknolojisini ortak kullanma talebinde bulunmuşlardı LG'ye, ama lg kabul etmemişti.
Fpr gözlüğünü değişik renklerde ve modaya uygun çıkarmak çok akıllıca.. Çok sıkılmıştık sg gözlüğünün kabalığından..
Sg gözlükten sonra Fpr teknolojili gözlük tam bir mucize bence.
Sg gözlüğü teknolojisinden sonra fpr gözlüğü bence teknolojinin bazı konularda ne kadar iyiye gittiğini gösteren somut bir örnek..