Saydıklarımın hepsi istemediklerinizden.. O zaman size Prison Break'i tavsiye edeyim.
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
ve bu sene on numara bir film yok gibi bişey. türk filmleri de durgunlaştı. Son dönemde çıkan filmleri izlemek televizyonun ömrüne zarar vermekten ve zaman kaybından başka birşey değil bence.Süpersin dasti, sabah sabah hiç gülesim yoktu, televizyonun ömrüne zarar veren filmler süper laftı :) ama haklısın izlenebilecek hiç bir film yada dizi yok şuanda.
Kesinlikle haklısın dasti :)
Ben pek fazla yayınları ve kanalları takip etmiyorum, reklamları izlemekten nefret ediyorum, onun yerine izleyeceğim filmi, videoyu, diziyi indirip izliyorum.
Filmleri ve videoları çeviri yaparak izlemek gerçekten çok eğlenceli.
Film ve video çevirisi izlemeyi ben de çok seviyorum ama yayın kanallarını, dizileri izlemiyorum desem yalan olur..
Ben pek fazla yayınları ve kanalları takip etmiyorum, reklamları izlemekten nefret ediyorum, onun yerine izleyeceğim filmi, videoyu, diziyi indirip izliyorum.artık indirmene de gerek yok. HD kalitesinde videoları online paylaşan siteler var. Oradan istediğin diziyi, filmi izleme şansına sahipsin. İndirmeyle geçireceğin sürede filmin yarısına gelirsin. Hea yok ben arşiv yapacağım diyorsan o ayrı indirebilirsin :D :D
Çeviri özellikli bir 3D tv'in olunca tabiki eğlenceli sadem, helede o 3D tv fpr gözlük teknolojili gözlük kullanıyorsa o eğlence sınırsız olur.
Eğlence sınırsız oluyor çünkü fpr gözlüğü teknolojisi kullanıldığından. Sg gözlüğü olsaydı eğlence sınırlı ve işkencelye dönüşürdü..
Aynen, başım döndü, midem bulandı diye izlediğiniz filme veya oyuna ara vermenize gerek yok, eğlence tam gaz devam ediyor fpr teknolojili gözlükle.
Fpr gözlüğü bu yüzden çok tutuldu. Sg gözlüğü teknolojisini kullananlar resmen bıktılar.. Ve fpr gözlüğüne yöneldiler..
SG gözlüğü ile doğru düzgün bir film izlemek istesende izleyemiyorsun, ya şarjı bitiyor ya da baş dönmesi, bulantı yapıyor. Bu yüzden en iyisi FPR teknolojisini kullanmak.
Yaşattığı baş dönmesi ve bulantıya ve yüksek fiyata rağmen ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortadan kaldırsaydı bari sg teknolojili gözlük.
Malesef öyle, eksisi olduğu kadar artısıda olsaydı sg teknolojili gözlüğün bir nebze katlanılabilirdi, fpr gözükle kıyaslanınca ne kadar boş ve gereksiz bir teknoloji olduğu iyice ortaya çıkıyor, sg gözlüğe o yüksek fiyatı ödeyip satın alanların aklına şaşıyorum.
Cahillikten satın alıyorlar.. Başka bir neden bulamıyorum. Sg gözlüğüne o fiyatı vermek ancak cahillikten olur..
Malesef öyle, eksisi olduğu kadar artısıda olsaydı sg teknolojili gözlüğün bir nebze katlanılabilirdi, fpr gözükle kıyaslanınca ne kadar boş ve gereksiz bir teknoloji olduğu iyice ortaya çıkıyor, sg gözlüğe o yüksek fiyatı ödeyip satın alanların aklına şaşıyorum.En gereksiz icatlar kategorisinde birinciliği zorlar sg teknolojisine 3d tv ler :D