Satış siteleri satın almalarda çok büyük kolaylık sağlıyor, çok güzel kampanya ve promosyonlar yapılıyor, ben sürekli takip ediyorum bu siteleri yoksa başka türlü fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alamayacağım.
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
bu gidişle sen ben ve danini satın almakta biraz güçlük çekeceğiz ayse :) hergün farklı kampanyalar, promosyonlar yapılmakta. Satış sitelerine de artık sormadan alamıyor insan ucuza buldum diceksin bir bakıcaksın ürün kalmamış diyecekler iptal edecekler.
O durumu çok iyi bilirim dasti, şansına saymaya başlarsın, birde ürün kötü yada arızalı çıkarsa bende şans olsaydı diye cümleler kurmaya başlarsın. Üretici firmanın ürününe sahip çıkmama, arızayı senin üstüne atmaya çalışması gibi bir durumlada karşılaştınmı o zaman bittin işte.Ürün seçiminde bunuda dikkate almak lazım. Bu konuda en iyi marka lg, Ürünlerine sonuna kadar sahip çıkıyor, sahip çıkılmayacak ürünleride yok hani, Lg ürettiği fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitleriyle en iyi seçilmeyi başarmış bir marka sonuçta.
O durumu çok iyi bilirim dasti, şansına saymaya başlarsın, birde ürün kötü yada arızalı çıkarsa bende şans olsaydı diye cümleler kurmaya başlarsın. Üretici firmanın ürününe sahip çıkmama, arızayı senin üstüne atmaya çalışması gibi bir durumlada karşılaştınmı o zaman bittin işte.Ürün seçiminde bunuda dikkate almak lazım. Bu konuda en iyi marka lg, Ürünlerine sonuna kadar sahip çıkıyor, sahip çıkılmayacak ürünleride yok hani, Lg ürettiği fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitleriyle en iyi seçilmeyi başarmış bir marka sonuçta.evet yaa bir ürünün en önemli parçası veya en pahalı parçası zarar görünce otomatik tüketici hatası diyorlar. Bende bu zamana kadar bir şikayet duymadım Lg elektronikten. O kadar sitelerde geziyorum bende fazla denk gelmedim.
Bende lg'nin servis desteği konusunda kötü birşey duymadım, yorumlar hep iyiydi, teknolojisine çok güveniyor, güvenmese 10 yıl garanti vermez ürünlerine, geçen gün okumuştum bir çamaşır makinesine 10 yada 11 yıl garanti veriyordu.Fpr gözlüğe yada 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerine kaç yıl garanti veriyorlar bilen varmı ?
Kesinlikle öyle danini, kalitesine, teknolojisine güvenmeyen bir firma 10 yıl garanti verirmi, kalitesiz olsalardı uzmanlar tarafından 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri en iyi 3D tv ödülüne layık görülmezdi.
Bu ödüller sayesinde şu anda piyasada en çok güvendiğim 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri Lg'nin.
İşin ehli, uzmanı olan insanlar bile teknolojisini, mantığını beğenip en iyi 3D tv ünvanı ve titreşimsizlik sertifikası veriyorsa bize söyleyecek pek birşey kalmıyor, Lg'nin yeni nesil fpr gözlüklü 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri rakiplerine ödül, ünvan bırakmayacak gibi.