Fpr gözlüğü teknolojisi hem uygun fiyatlı, hem hafif hem de göz sağlığına zarar vermiyor. Bu başarıyı haketti.
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
FPR gözlüğü bence 3D TV' nin en iyi teknolojisi.
LG'nin 3d tv'lerini en iyi yapan en büyük faktör fpr teknolojili gözlük zaten :)
Fpr gözlüğü hem en iyi teknoloji hem de en iyi fiyat...
Yani LG boşuna almadı o ünvanı :)
Ben almama rağmen hala takipteyim :)
Daha niye takip ediyosun sadem, uzunca bir süre senin satın aldığın yeni nesil fpr teknolojili gözlüklü 3d tv'den daha iyisinin piyasaya çıkabileceğini sanmıyorum, takip edeceğine 3D tv'nin keyfini eğlencesini yaşa bence.
Yanlış anlama sadem teknoloji merakına saygım var ama zaten teknoloji harikası bir ürün satın almışsın, onun rahatlığını eğlencesini yaşamak varken hala araştırma yapman ilginç geldi bana, dastininde dediği gibi tak pfr teknolojili gözlüğünü çık üçüncü boyuta :)
:) Daha almadan böyle yapıyorsanız sizi aldıktan sonra düşünemiyorum.
Doğmamış çocuğa don biçtik resmen :) 3D tv'den nete girmekte çok eğlenceli olsa gerek, bu benim aklıma gelmemişti, eskiden sadece normal yayın ve kanalları izlerken şimdilerde istediğimiz filmi, videoyu izleyebiliyor, oyun oynayabiliyoruz tabi birde internette gezinebiliyoruz, yok yok bu 3D tv çeşitlerinde.
Çok haklısınız ayse.. 3d tv çeşitlerinin içinde yok yok. Çok geniş bir yelpazesi var. Ben en çok çeviri özelliğini kullanıyorum. Film, video veya belgesel çevirisi izlemek çok eğlenceli. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz..
Çeviri özelliği gerçekten çok büyük nimet, yoksa 3D yayınların ve kanalların sayısı artana kadar 3d film ve oyun aramakla uğraşıp duracaktık.
Çeviri özelliği olmasaydı zaten satın almazdım 3d led tv. Kaç tane 3d film veya oyun var ki.. Çok kısa bir zaman içerisinde hepsi tüketilir.. Peki ya sonra?
Bence de çeviri özelliği sayesinde 3D film, video izleme şansımız oluyor.
Computeraddict çok haklısın, hergün yeni 3d film çekmiyolar yada oyun üretmiyorlar, bir süre sonra izleyek film yada oynayacak oyun kalmadığında çeviri özelliği imdadımıza yetişiyor, yoksa 2d yayın ve kanallara devam etmek zorundaydık.