3d tv lerde fazla çeviri özelliği olan bir marka yok sanırsam sadece lg ve samsung damı vardı yaa ?
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
Evet sadece LG ve Samsung' ta var. Ama tabiki çeviri yaptıktan sonra en iyi görüntü kalitesi ile 3D TV' de film,video izlemek istiyorsanız bir tek LG var.
Nasıl yani çeviri özelliği her 3d tv'de yok mu? Yoksa ben ne anladım o televizyondan...
Yayın kanalları yok, yeteri kadar 3d film yok... Süs olsun diye da satın alınmaz... Bir tek oyun için mi satın alınır?
valla burası türkiye computeraddict ve hedef 2023 :) Bekleyelim görelim :) belki devran döner avrupa teknolojisini aynı anda keşfetme şansına sahip oluruz. Önceden hatırlıyormusunuz Avrupa filmleri ne kadar süre sonra türkiyedeki sinemalara geliyordu şimdilerde ise avrupa ile aynı bilmem kaç sinema salonunda gösterimde diyolar :) Teknoloji de böyle gelişecek er ya da geç :)
Haklısın dasti.. 2023'e kadar yayın kanalları çoğalabilir..:)
Ben çeviri özelliğinin sadece lg'de olduğunu biliyordum dasti, Fpr gözlük teknolojisi gibi, öğrenirsen banada haber versene.
Yok be arkadaşlar 3D yayınların ve kanalların sayısının artması için 2023'e kadar beklemeyiz bence, bir iki yıla izleme yapabileceğimiz kanal sayısı artar bence.
Bir iki yıldan daha uzun sürer gibime geliyor yayın kanallarının çoğalması...
3d tv çeşitleri yayılmaya başladı danini, 3d yayınların ve kanalların sayısı yakında artacak göreceksiniz, buraya yazıyorum :)))
Bir kaç yılı bulur zaten 3D kanalların, yayınların artması.
FPR teknolojisi kullanan 3D TV aldıktan sonra çeviri yapması sorun değil :)
Teknomarkette 3d film veya video çevirilerini izlemek pek eğlenceli olmuyor dasti. Kalabalık bir ortam , ses sistemi yeterli olmuyor. En iyisi evde rahat rahat izlemek..:P))