Sadem kesinlikle katılıyorum. Görüntü kalitesi ve parlaklığı teknolojik olarak üst seviyelerde olan bir monitör.
lg e2381 monitör
Sadece TV değil monitörlerde de aynı başarayı görüyoruz. Örneğin; e81 serisi gibi.
Öncü olmuş bile, baksanıza daha çıkmadan yolları beklenir olmuş :)
e81 monitörü zarafeti teknolojiyle buluşturmuş. Bu yüzden daha çok hanımlara hitabediyor..
Teknolojisiyle beylere, şık ve zarif duruşuyla bayanlara hitap ediyor, iki artının bir arada olduğu nadir bir ürün e81.
Gerçekten e81 tasarımıyla çok farklı.
LG, Süper Energy Saving özellikli çevre dostu yeşil monitörleriyle elektrik tüketimini ve sera gazlarını azaltarak sürdürülebilir doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyormuş..Diğer LED monitörlerden yüzde 25 daha az elektrik tüketerek hem çevreyi hem de cebimizi düşünüyormuş..
Herşeyiyle çok farklı, çok ilerde bir ürün, LG bir kez daha kendine hayran bıraktırdı beni.
Evet bu monitör tasarımının yanında özellikleriylede çok başarılı.
Herşeyiyle çok farklı, çok ilerde bir ürün, LG bir kez daha kendine hayran bıraktırdı beni.
Evet ya çok sinir bozucu bir durum, teknolojik ürünler olsun,filmler olsun yurtdışında görücüye çıktıktan aylar sonra bize ulaşıyor, adamlar bıkmış oluyor biz tanıştığımız zaman, LG bu monitörünün teknolojisinde, dizaynında radikal ve farklı adımlar attı,Türkiye'ye geliş tarihinde de bir farklılık yapsa, ne güzel olurdu Avrupa'yla aynı anda e2381'le tanışmak.
Belki bir gün bizler de önemli teknolojik gelişmeler yaparız ve ilk kullanan yine bizler olur. Diğer ülkeler bekler o zaman...
Bunu bilemeyiz, dediğiniz gibi belki olabilir.
Türkiye'de güzel şeyler olmaya başladı, bununda başarılacağını ve lg'nin monitörleri gibi merakla beklediğimiz ürünlerin dünyayla aynı anda bizimde hizmetimize sunulacağına eminim, 2012'de bunu başarmış oluruz inşallah.