arkadaslar ürün hakkında fikirleriniz nedir? yeni çıkıcak bir monitörmüş. bilgisi olan varmı?
lg e2381 monitör
Süper+ çözünürlük özelliği var. Süper + çözünürlük ile düşük çözünürlüklü görüntüleri dahi yüksek çözünürlüklü yapmasıyla daha parlak ve canlı görüntüler sağlar. Yani Süper+ çözünürlük sayesinde SD içerikli görüntüleri HD içerikli gibi canlı izleme imkanı sunuyor.
Ben monitörü daha önce incelemiştim. İyi bir monitör. Henüz satışa sunulmamış.1 aya kadar satışa sunulacakmış.
LG 'nin 2.atağı demek ki ,başarılı olacağına eminim.
Bu süper çözünürlük özelliği nasıl oluyor peki? Panele gelen sinyaldeki yayının çözünürlüğünü nasıl yükseltebilir ki bir monitör? Gelen yayın neyse odur, görüntüdeki pikselleri nasıl arttırabilir?
@ computeraddict şimdi o mevzuya bakasım geldi hakikaten. Muhtemelen görüntü yakalama gibi bir hadiseyle karedeki blur olan noktaları algılayıp, skalaya en yakın şekilde blurları doldurarak pixelleşmenin algılanmasını azaltma gibi bir sistemden söz ediyor olmalılar. Hani bir çözünürlüğün yükseltilmesini en makul bu şekilde anlayabilirim ben.
Bu arada bu alet LED mi, LCD mi?
Fiyatı doğruysa çok uygunmuş.
Aslında yeni bir teknoloji ve çözünürlüğü falan gayet yükseltilmiş, 450 tl az diye düşünüyorum.
LG fiyatları piyasaya göre gerçekten uygun oluyor.
LG' nin fiyatları gerçekten çok uygun bende bunun farkındayım. Ve yeni çıkıcak olan monitörünüde herkesin bütçesine uygun olmasını bekliyorum.
Pek çok kişi böyle düşünüyor..Fiyat-ürün özellikleri-kalite hepsi bir araya gelince mantıklı oluyor.. Belki de ilk çıktığında alışveriş sitelerinde kampanyalar-promosyonlar olacak..Tanıtım amaçlı... Bizim tahmin ettiğimiz fiyatın da altında olabilme ihtimali var...
Eğer tahmin edileninde altında olursa hiç şaşırmam LG yapar sonuçta.
Normal bilgisayarlar biraz tarih oldu bence, o nedenle monitör almaktansa 3d tv çeşitlerinden ekran boyutu çok büyük olmayan bir ürün seçmek ve hem tv, hemde monitör olarak kullanmak çok daha mantıklı.
Öyle bir gerçek yok. PC hiçbir zaman tarih olmayacaktır. Eğer ki donanımınıza önem verip, gerekli donanımsal ve yazılımsal güncelleştirmeleri yaparsanız hiçbir teknoloji PC'ye yaklaşamaz bile. Kaldı ki PC'de donanım olarak monitör kullanmak her zaman en iyi mantıktır. 3D TV'ler şu an için 3D monitörlerden daha iyi performans veriyor ama monitörler fonksiyon olarak daha başarılı olacaktır her zaman.