EZ kablo sistemiyle elektrik kaynağının ve bağlantı soketinin tabanın arkasında olması, temiz bir tasarım sağlamış.
lg e2381 monitör
Kablo bağlantılarının ayakta olmasını kullanımdaki kolaylığını geçtim zerafetini bozmamış olmamaları çok güzel.
Gerçekten 3D fonksiyonunun bulunduğu bir monitörü istemeyenlerin kesinlikle kullanması gereken bir monitör.
Bu monitörde zaten 3D hariç bütün iyi özellikler bulunmakta.
Daha önce 19'' Samsung ve benzeri büyüklüklerde monitör kullanmış biri olarak monitörün boyutu ve kasası gerçekten ince ve kullanışlı. Monitöre sabitlenmiş olan kaide ve dokunmatik olan tuşlar ise monitöre hem sağlamlık hem de kompakt bir kullanım imkanı veriyor, okadar güzelki 3D eksikliğini hissetmiyorsunuz bile.
Daha önce 19'' Samsung ve benzeri büyüklüklerde monitör kullanmış biri olarak monitörün boyutu ve kasası gerçekten ince ve kullanışlı. Monitöre sabitlenmiş olan kaide ve dokunmatik olan tuşlar ise monitöre hem sağlamlık hem de kompakt bir kullanım imkanı veriyor, okadar güzelki 3D eksikliğini hissetmiyorsunuz bile.
Gerçekten öyle çok başarılı bir monitör.
Bence hem tasarımı hemde donanımı harika ;)
Computeraddict senden haber bekliyoruz ozaman, bayram hediyesi olarak e2381 alırız artık kendimize:)
Arkadaşlar LG zaten yüksek fiyatta satışa çıkarmaz ki 3D TV' leri gibi uygun fiyatta herkesin alabileceği şekilde olucaktır bence.
Evet sadem fiyatının kesinlikle uygun olacağını düşünüyorum. Lg' nin politikası bu. Uygun fiyatlı, kaliteli ve özellikli ürün satmak. Lg' nin son zamanlarda çıkış yapmasının temeli bu politika. Teknoloji çok çabuk gelişiyor ve insanlar yeni teknolojileri satın almak istiyorlar. Lg geniş düşünebiliyor..
Gerçekten LG çıkaracağı bu monitörlerle farkını yine koyucak..
Reklama yatırım yaparak medya patronlarını daha da zengin edip bunu ürünün fiyatına yansıtacağına, reklam yapmayıp ürünlerini halkın maddi imkanlarını zorlamadan almasını sağlmak daha doğru bir strateji ve çok daha güzel bir reklam, fiyatı uygun diye LG ürününü tercih eden biri kalitesine hayret edip lg'den vazgeçmemeye ve çevresindekilere memnuniyetini anlatmaya başlar, asıl reklam bu bence.
Ayse kesinlikle size katılıyorum. Lg ile teknolojiyi uygun fiyata alıyoruz ve bu da reklamın bir türü..
Uygun fiyatta olmasına rağmen çıkarmış oldukları hiçbir teknoloji düşük kalitede değil. Aksine hiçbir markada bulunmayan üstün kalite ve özellikler içermekte.