D42P 3D fonksiyonundan dolayı tercihler arasında ilk sırada yer alacak fakat e81 modelininde hakkını yemeyelim. Çözünürlüğü yükseltilmiş süper görüntü vermesi 3D tercih etmeyenlerinde ilk tercihi olacaktır.
lg e2381 monitör
D42P 3D fonksiyonundan dolayı tercihler arasında ilk sırada yer alacak fakat e81 modelininde hakkını yemeyelim. Çözünürlüğü yükseltilmiş süper görüntü vermesi 3D tercih etmeyenlerinde ilk tercihi olacaktır.
çok doğru illa 3d olsun demeyenlerinde ilgisini çeker. oyun için 42p de harikaSon Düzenleme: technomistic ~ 25 Temmuz 2011 13:34
D42P de süper+ çözünürlük sağlıyor ama. Üstelik sürekli 3D kullanmak zorunda da değilsiniz, çok da isterseniz 2D->3D çeviri fonksiyonundan yararlanabilirsiniz. Yani inceliği ve dokunmatik alt paneli dışında bir esprisi yok bence bu E81'in, normal bir PC donanımı işte. Aynı anda çıkmaz, beklemeyin bence eylül ayı için.
3D kullanmak zorunda değiliz tabi ama 3D fonksiyonuna sahip olması bile e81 modelinden daha yüksek fiyatta olacağını gösterir. 3D istemeyenler e81 modelini tercih etse daha mantıklı olur.
D42P ile aynı anda piyasaya çıkmayacak bence zira çıkarsa büyük bir düşüş olur fiyatında. Şahsen ben direkt D42P tercih edeceğim 3D fonksiyonundan dolayı. Enerji tasarrufundan başka ne artısı olacak ki bu E81'in sanki?Dasti iki monitörün de satış fiyatları aynı olsa herkes d2342p' yi tercih ederdi. Ancak e81vr 400 tl, d2342p ise 800 tl civarı olacağı konuşuluyor... İmkanı olan tabiki d2342p' yi alır. Ama E81vr' nin de hakkını yemeyelim. Enerji tasarruflu, çok zarif ve görüntü kalitesi çok iyi olan bir monitör olarak piyasaya çıkacağı konuşuluyor..
İyi de ben şimdi hakkını mı yemiş oluyorum yani? 400 lira da bir monitör için hiç de azımsanacak bir fiyat değil. Kaldı ki D42P hem 2D->3D çevirisine sahip, hem de 2D görüntülerde bile 120 hz. Açıkçası aradaki fiyat farkı donanımda tasarımdan ve enerji tüketiminden ziyade performansa öncem veren PC kullanıcısı için çok da mühim değil yani.
Hayır 3D faşisti değilim elbet ama anlatamıyorum derdimi. Yani siz neden bu monitörü tercih edeceksiniz diyorum, onu merak ediyorum. Sadece f/p oranına mı bakacaksınız ürünü alırken? Bilmiyorum işte sebebini, anlatın biraz diyorum size. Belki o zaman daha iyi bir mantık kurabilirim bende.
D42P de süper+ çözünürlük sağlıyor ama. Üstelik sürekli 3D kullanmak zorunda da değilsiniz, çok da isterseniz 2D->3D çeviri fonksiyonundan yararlanabilirsiniz. Yani inceliği ve dokunmatik alt paneli dışında bir esprisi yok bence bu E81'in, normal bir PC donanımı işte. Aynı anda çıkmaz, beklemeyin bence eylül ayı için.dokunmatik alt panel özelliği çok büyük bir artı, onun dışında benim en hoşuma giden özelliği kamerasıyla izleyiciyi algılayıp ona göre görüntüyü ayarlaması, eskiden biz monitöre göre kendimizi ayarlıyorduk, şimdiyse monitör bize göre kendini ayarlıyor, bundan büyük espiri varmı ?
Her özelliği ayrı bi güzel yani hiçbir monitörde görmediğim özellikler valla helal olsun LG' ye.
Evet sadece bu ürün değil hepsinde çok başarılılar. Ama bu monitör çok çok başarılı.
İyi de ben şimdi hakkını mı yemiş oluyorum yani? 400 lira da bir monitör için hiç de azımsanacak bir fiyat değil. Kaldı ki D42P hem 2D->3D çevirisine sahip, hem de 2D görüntülerde bile 120 hz. Açıkçası aradaki fiyat farkı donanımda tasarımdan ve enerji tüketiminden ziyade performansa öncem veren PC kullanıcısı için çok da mühim değil yani.Dediklerinde çok haklısın dasti. Donanıma önem veren biri yukarıda saydığın özellikler için ne yapar ne eder para bulur ve alır. Ama tasarıma, inceliğe ,şıklığa önem verenler de var.. Renkler ve zevkler ;)..Hayır 3D faşisti değilim elbet ama anlatamıyorum derdimi. Yani siz neden bu monitörü tercih edeceksiniz diyorum, onu merak ediyorum. Sadece f/p oranına mı bakacaksınız ürünü alırken? Bilmiyorum işte sebebini, anlatın biraz diyorum size. Belki o zaman daha iyi bir mantık kurabilirim bende.
Merak ettim arkadaşlar siz en çok hangisini tercih edenlerdensiniz ?
Param varsa donanım yoksa tasarım.. Lotodan para çıktıysa hem donanım hem tasarım..:))
Tasarım için vereceğiniz para boşa gitmesin bence direk bu monitörü alın, hem donanım hemde tasarıma sahip :)
Yok yok bu monitör de, görselliği olsun, teknolojisi olsun benzersiz, eşsiz bir ürün.
Gerçekten tasarım harikası yaratmışlar, bu monitörle.
Cidden tasarımı şık ve zarif bir led monitör.