masaüstün nasıl?
Arkadaşlar hepinizin masaüstü güzel ama çok karışık.Önemli olan sadece ve Areo yu tam desteklemesi hiç biriniz şeffaflık kullanmamış bakın bana masaüstü budur.
fotolardan görülüyoki ram kullanımı herkesde stabil ancak cpular uçuyo Win7de cpu'dan çekceğimiz var
windows 7 nin taklitlerinden kaçının.
bende vista sandım oyüzden öyle dedim.Ha Eğer windows 7 benzetmeye çalışıyorsan vistayı sözüm halen geçerli.
Arkadaslar hepınızde gule gule kullanın ne yalan soyleyım hayran kaldım ya
ama oyle seyler gordum kı
anlayamadım
bunlar wındows 7 nın ozellıgımı yoksa sız tema ındırıp mı kuruyorsunuz bunları ıkonlar hersey ya
yawmaniakArkadaslar hepınızde gule gule kullanın ne yalan soyleyım hayran kaldım ya% 90 ı windows un kendi özelliği ... bazıları da ek araçlar ve gadget desteğiyle masaüstünü zenginleştirmiş :)
ama oyle seyler gordum kı
anlayamadım
bunlar wındows 7 nın ozellıgımı yoksa sız tema ındırıp mı kuruyorsunuz bunları ıkonlar hersey
DETROIDArkadaşlar hepinizin masaüstü güzel ama çok karışık.Önemli olan sadece ve Areo yu tam desteklemesi hiç biriniz şeffaflık kullanmamış bakın bana masaüstü budur.herkes te şeffaflık görünüyor ayrıca senin masaüstü herkesten karışık hiç birşey ne dir, nerde dir belli değil.
Tranceherkes te şeffaflık görünüyor ayrıca senin masaüstü herkesten karışık hiç birşey ne dir, nerde dir belli değil.katılıyorum
Tranceherkes te şeffaflık görünüyor ayrıca senin masaüstü herkesten karışık hiç birşey ne dir, nerde dir belli değil.Seninkini de gördük.Herkezde şeffaflık var diyorsun net birşekilde belli değil.Neyin nerde olduğunu sen deil ben bilirim.normalde onlar açık deil.Son Düzenleme: DETROID ~ 15 Mayıs 2009 14:39
DETROIDSeninkini de gördük.Herkezde şeffaflık var diyorsun net birşekilde belli değil.Neyin nerde olduğunu sen deil ben bilirim.normalde onlar açık deil.Benim lafım hepinizin masaüstü çok karışık demeneydi.
Tabiki senin masaüstünde programların neyin ne olduğunu sen bilirsin , herkes kendi masaüstündeki leri bilir. Bu hiç önemli değil. Önemli olan başkasının görüşleri, Ama ilk bakışta ister istemez karışık görünyor seninki, o da wallpaper den kaynaklı olabilir.
ya arkadaşlar bende masaüstümü göndeicemde nasıl oluyo yapamıyorum resmi çekiyorum paint de de yapıştırıyorum sonra forma gelip resim ekle diyorum resmi koyuyorum gerisi gelmiyor bi yardımcı olsanız
gunbatımıya arkadaşlar bende masaüstümü göndeicemde nasıl oluyo yapamıyorum resmi çekiyorum paint de de yapıştırıyorum sonra forma gelip resim ekle diyorum resmi koyuyorum gerisi gelmiyor bi yardımcı olsanı
bu siteye resmini upload'la sonra sana sarı renkte senin resminin kaydedildiği bi link werir onu kopyala chip'e o resmi göndermek için
yaz ve linki ortasına kopyala