Birde çin işkencesi yapılırken etkili, sg gözlük öylemi film izleme bittikten sonra bile baş dönmesi ve bulantı devam ediyor, giden göz sağlığıda cabası :)
max 1500 TLye televizyon.
Evet haklısınız.. Sanırım sg gözlüğü çin işkencelerinin bir adım önüne geçti. İleriye dönük zarar vermesinden dolayı.. Göz sağlığı çabuk bozulur ama zor kazanılır...:(
Olacağı buydu zaten, SG gözlüğü teknolojisi resmen insanların göz sağlığını bozuyor.
Sg gözlüğü insanların göz sağlığını ve de cep sağlığını bozuyor..:)
Nasıl bir gözlük bu sg gözlük ya, ne mantıkla 3D tv'lerde kullanılıyor, göz sağlığını bozuyor, başı döndürüyor, mideyi bulandırıyor, electromanyetik dalga yayıyor, bu kadar olumsuzluğa rağmen bari ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortadan kaldırsalardı.
Yani SG gözlüğünün göz sağlığına olan zararını bilmeleri yeter, o zaman kimse eline bile almaz.
Sg gözlüğü göz sağlığına ciddi zararlar veriyor.. Bunu eminim teknomarketlerdeki satış görevlileri biliyor ancak 3d tv'yi satabilmek adına seslerini çıkarmıyorla.r.. 3d tv teknolojisini satın almak isteyenler de araştırma ve karşılaştırma yapmadıkları için fpr gözlüğünü tanıyamıyorlar.. Sonuçta o kadar fiyatı işkence yaşamak için vermiş oluyorlar..
Çok haklısın sadem göz sağlığını bozması sg teknolojili gözlüğün en kötü yanı, sg gözlüğü ellerine almaları bile fpr gözlükle arasındaki farkı anlamaları için yeterli aslında.
Bence de SG gözlüğünün ağırlığı bile rahatsız edici, ailelerin 3D TV' de film izlemek için SG gözlüğünü küçük çocuklarının gözüne takmasını çok yanlış buluyorum.
Bırakın küçükleri büyüklerin bile takmaması gerekiyor sg gözlüğünü... Çocuklar için de ayrı üzülüyorum küçücük yaşlarında göz sağlıklarını kaybedecekler.. Şişe dibi gözlüklerle gezmeye mahrum kalacaklar..
Bilinçli, çocuğunu düşünen hiç bir anne baba sg teknolojili gözlükle 3D tv izletmez, izlemez.
Sg teknolojili gözlüğün diğer tüm rahatsızlıkları bir süre sonra etkisini kaybediyor ama göz sağlığına yaptığı etki malesef bir daha geri getirilemiyor : (
FPR gözlüğü teknolojisinin kullanıldığı 3D TV' den başka hiç bir TV' de o rahatlığı yaşayamadığımı çok iyi anladım.
Sg gözlüğünü kullandıktan Fpr gözlüğü teknolojisinin rahatlığı insanın eğlencesine eğlence katıyor..
Sg gözlük teknolojili 3D tv'de film izleyip, oyun oynayacağıma 2d bir televizyonda film izler, oyun oynarım daha iyi, üçüncü boyutu yaşayacağım diye hasta olamam.
En iyisini yaparsınız.. Sg gözlüğü teknolojisiyle film izlerken veya oyun oynarken göz sağlığınızı kaybedeceğinize hiç izlemeyin daha iyi..
Rahat rahat, film izleyemedikten, oyun oynayamadıktan sonra üç boyutun hiççç birrr anlamı yok bencede arkadaşlar.