arkadaşlar max 1500 TLye LCD yada LED televizyon tavsiye eder misiniz?
max 1500 TLye televizyon.
Lcd, led, 3d tv lerde LG nin adı geçer. Bütün ürünleri fiyat/ performans ürünleridir. Bunun yanında led tv'de Toshiba'nın SV685 serisi de efsanedir. Ona da bakabilirsiniz ama fiyatı sizin bütçenizi aşar.
infazci6100 hocamın verdiği Lg çok şık ve hoş.
Dastiye katılıyorum daha iyisi 3D tv çeşitleri oluyor, bahsettiğin fiyat aralığının çok az üstüne çıkıp 3D tv satın al bence, lg'nin 3d tv'lerinin fiyatı çok uygun, teknolojisi ise süper, fpr gözlük artısı olan bu 3d tv'leri düşündüğün ürünlerle karşılaştırmadan karar verme bence.
Bu kadar para vereceksiniz ve uzun süre kullanacağınız bir ürün satın alacaksınız. Araştırmadan karşılaştırma yapmadan satın almayın.
3d alma konusunda benım fıkrım suna led tv almak en guzelı 3d gozluk para yayın yok fılm alsan fılm oynatıcısı fılmın kendı dunya para salonda 4 adam gozlukle aptal bı goruntu :) 3d teknolojısı daha tam oturmadı gozluksuz 3d ler tam performans calısmadan bas arısı kucuk cocuklarda beyne hasar bıgı seylerde kesın olmadı ıspatlanmadan alınmaz bence alsanda ne kadar aktıf kullana bılıceksın ki
3d alma konusunda benım fıkrım suna led tv almak en guzelı 3d gozluk para yayın yok fılm alsan fılm oynatıcısı fılmın kendı dunya para salonda 4 adam gozlukle aptal bı goruntu :) 3d teknolojısı daha tam oturmadı gozluksuz 3d ler tam performans calısmadan bas arısı kucuk cocuklarda beyne hasar bıgı seylerde kesın olmadı ıspatlanmadan alınmaz bence alsanda ne kadar aktıf kullana bılıceksınİnfazcı çok haklısın, bahsettiğin yan etkiler yaşandı ama bunun tek nedeni sg teknolojili gözlük, Lg'nin 3d led tv'lerini incelersen fpr gözlükle çalıştığını ve bu gözlüğün bahsettiğin türden bir rahatsızlık yaratmadığını göreceksin, bu gözlükle 3d tv ler oturdu, hatta gözlüksüz 3D tv'ler bile oturmaya başladı.
aysedundarr a katılıyorum. Sg gözlüklü 3d tv ler bırakın çocukları yetişkinlere zararı vardı ve halen var. Çünkü bu gözlükler şarjlı ve elektromanyetik dalga yayıyor. Artı ekran titremsinden dolayı baş dönmesi, bulantı, göz rahatsızlığı gibi rahatsızlıklara yol açıyor.
bahsettiğiniz fpr gözlüğü sanırsam bu :) Bu sg gözlüğe bin basar şuan ama 3d nin beyne ne gibi bir rahatsızlık verdiğini henüz açıklamış değiller. Sonuçta göz yanılgısıyle 3 boyut sağlıyor bilinçaltında. Ama fpr teknolojisinde bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Kısa anlık bir yanılgının beyine bir zarar verebileceğini düşünmüyorum ben, bizler gün içerisinde okadar çok yanılgı yaşıyoruzki onların verdiği zararın yanında üçüncü boyutun lafı olmaz sanırım. üçüncü boyut düşünüyorsanız fpr gözlük teknolojisine sahip Lg 3D led, smart, sinema ve full hd çeşitlerinden daha iyisini bulamazsınız.
Olsa lg açıklardı bence, kazandığı en iyi 3D tv ünvavından olmayı göze almazdı, hemde 3D tv çeşitlerine en iyi ünvanını kazandıran fpr teknoloji gözlükle.
Ben kullanıyorum, sorun olmayı bırakın o kadar hafif ki hiç rahatsız etmiyor. Bazen gözümde olduğunu bile unutuyorum. Ayrıca SG gözlüğü gibi göz sağlığını bozmuyor.
En iyi olan hep ön planda olur zaten, bu yüzden 3D TV teknolojisinde FPR gözlüğü ön planda.
Olması gerekende oydu danini, bu 3D tv çeşitlerini bu kadar iyi yapan, ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortadan kaldırarak, en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığı sunan bu sayede en iyi izleme yapma imkanı sunan fpr gözlük, fpr gözlük sayesinde en iyi 3D tv ünvanı aldı lg.