3d tv farkını ortaya koyan koymuş artık gerisi hikaye
max 1500 TLye televizyon.
Evet danini, lg fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle farkını ve üstünlüğünü ortaya koydu.
Haklısın danini ama bana göre en iyi FPR gözlüğü teknolojisi LG 3D LED TV' lerde kullanılıyor.
hemen atik davrandılar baktılar sg gözlük zararlı bişey çıkmayacak bundan ,hemen kendilerini yenileyip fpr gözlüğü çıkarttıÇok iyi bir şey yaptılar..Bizi sg gözlüğünden kurtarıp fpr gözlüğü teknolojisiyle tanıştırdılar. Ne bir baş dönmesi ne de baş ağrısı yaşamadan eğlenebiliyoruz..
Lg açığı gördü, teknolojiyi geliştirdi fpr gözlüğü üretti ve parayı kazandı. Darısı bizim başımıza. Umarım biz de zengin oluruz..:)
Fpr teknolojili gözlük denince benim aklıma ilk olarak lg, sonrada lg'nin full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri geliyor, başka bir marka düşünmedim, düşünmüyorum.
Ayse şu anda zaten bir başka marka aklımıza gelemez. Lg 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde 1 numara..
Emin olunmayacak gibi değil.. Görünütü kalitesi, parlaklık, geniş bakış açısı ve en önemlisi fpr gözlüğü teknolojisi...
Görüntü kalitesi ve parlaklık gerçekten çok önemli, en önemliside izleme yapıldıktan sonraki hal bence, eğlence için yapılan bir aktivite işkenceye dönüşebiliyor biliyorsunuz, sg teknolojili gözlük sayesinde bulantı ve baş dönmesiyle 3D tv'nin başından kalkanlarda var, hatta filmi yarıda kesmek zorunda kalanlar bile oluyor.
Zaten 3D TV' lerde en iyi görüntü kalitesini anlamak için 2D' den 3D' ye çeviri yapmak gerekir. Ben yaptım çok memnunum.
Parlaklık ayarı iyi olmazsa, görüntü kalitesinin iyiliğinin de bir anlamı kalmaz zaten.Bu 3d tv çeşitlerinde en çok çeviri özelliğini denemek istiyorum, çok farkı oluyormu çeviri yapıldığında görüntü kalitesinde acaba, en kısa zamanda fpr gözlüğüme, ve 3D tv'me sahip olurumda kendi gözlerimle görürüm umarım.
Evet en iyisi 3d tv çeşitlerinden birini satın alırken bir teknomarkette çeviri özelliğini kullanarak tv'nin görüntü kalitesini kontrol etmek.. 3d tv'nin iyi olup olmadığını rahatlıkla anlarsınız o zaman..
Keşke daha fazla 3D film çekseler, oyun tasarlasalar, 3D tv çeşitlerinin çeviri özelliği çok güzel bir özellik ama çevirisi yapılan bir görüntünün görüntü kalitesi ve parlaklığı asla 3D çekilmiş bir görüntünün kalitesini ve parlaklığını tutamaz.
Keşke daha fazla 3D film çekseler, oyun tasarlasalar, 3D tv çeşitlerinin çeviri özelliği çok güzel bir özellik ama çevirisi yapılan bir görüntünün görüntü kalitesi ve parlaklığı asla 3D çekilmiş bir görüntünün kalitesini ve parlaklığını tutamaz.Tutmaz ama Lg 3d tv çeşitlerinde olan çeviri özelliği ile inanın gerçek 3d'ye çok yakın bir görüntü kalitesi ve parlaklık sağlıyor..
zaten ceviri özelliği ile önemli bir atak daha yapmışTürkiye gibi 3D yayınların ve kanalların sayıca çok az olduğu ülkeler için çeviri özelliği gerçekten bulunmaz nimet, yoksa fpr teknolojili gözlüğümüzle izleme yapabileceğimiz 3d oyun ve film arayışı içerisinde olacaktık, 3D oyunların ve filmlerin sayısıda çok fazla değil, çeviri özelliği olmasaydı ne yapardık siz düşünün.