bende düşünmezdim ne anladım ben ozaman
max 1500 TLye televizyon.
Sizce LG'nin yeni nesil 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin en iyi üç özelliği hangileri diye bir anket yapılsa, ben ilk özellik olarak fpr teknolojili gözlüklerini, ikinci özellik olarak çeviri özelliğini, üçüncü özellik olarakta ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortadan kaldırmasını söylerdim.
Sizlerdeki sıralama nasıl olurdu ?
Bence 1. fpr gözlük, 2. çeviri özelliği ve 3. ise geniş bakış açısı..
Sıralamada hepimiz en iyi birinci özelliğin fpr teknolojili gözlük olduğu konusunda hem fikiriz, ikinci ve üçüncüde sıralamamız biraz değişiyor, çeviri özelliği de farklı sıralarda olsada ilk üçte.
Sanırım 3d teknolojisini sevenler için fpr gözlüğü vazgeçilmez...Çeviri özelliği de çok önemli..
Kesinlikle 3D TV' lerde en iyi teknoloji FPR gözlüğü.
Fpr gözlüğü teknolojisi sayesinde Lg tüm dikkatleri paratoner gibi üzerine topladı ..
aynen öyle. diğer marklarda buna dahilEn çok o diğer markaların dikkatini çekti lg, lg'nin 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri, lg'nin 3D tv çeşitlerinde kullandığı fpr teknolojili gözlük, adamlar yıllarca uğraşıp sg teknolojili gözlükten kurtulamamışken lg birden üçüncü boyutu, bu boyutta yaşanan ekran titremesi ve crosstalk sorunundan kurtaran harika bir ürünle karşılarına çıktı, adamlar şaşırmakta hatta şoka girmekte haklı.
Elbetteki şoka girdiler.. Stoklarında üretilmiş olarak duran sg gözlüğü teknolojili binlerce 3d tv.. Fpr gözlüklü 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin fiyatı kendi tv'lerine göre çok uygun.. Tüketici aptal değil en mantıklısını satın alacak...
üçüncü boyutu yeniden boyutlandırdı fpr teknolojili gözlük ve bu gözlükle çalışan 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri.
LG üçüncü boyuttaki tüm eksileri görüp hepsini ortadan kaldırmış fpr gözlüklü 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde kullandığı teknolojiyle.
Lg'nin başarısı burada zaten.. Sg gözlüğü teknolojisindeki eksiklikleri farkedip bunları düzeltmek.. Tabi ilk sg gözlüğünen başlamışlar, bakış açısı, ekran titremesi, electromanyetik dalga, crosstalk şeklinde devam etmiş.. Aaa bir de fiyat var..:)))
Lg'nin başarısı burada zaten.. Sg gözlüğü teknolojisindeki eksiklikleri farkedip bunları düzeltmek.. Tabi ilk sg gözlüğünen başlamışlar, bakış açısı, ekran titremesi, electromanyetik dalga, crosstalk şeklinde devam etmiş.. Aaa bir de fiyat var..:)))Çok haklısın computeraddict, lg'nin en büyük artısı sg teknolojili gözlükle üçüncü boyutun eksiklerini görmesi. sonra da fpr teknolojili gözlüğü geliştirmesi ve fpr gözlük teknolojisine sahip 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle bizi bu eksilerden kurtarması.
Ve eksiklikleri farkedip düzelterek yeni ürettikleri fpr gözlüğü teknolojisi sayesinde en iyi 3d tv ünvanını almaya hak kazandılar..