leeyanrezıııııııııııııııııı???leeyangardas nasıl hacklenır msn bn cozemedıForumda paylaşmak yasak !Not: MSN'im geri döndü Ben kafaya bir şeyi takınca başarırım :)
sana önerim plus varsa belgelerime bak ben vistada güncelleme yaptırdım kendi kendine kapandı pc msn açık kalmış kilitledi arkadaşlarımıda belgelerimde sohbet günlüklerinde buldum ekledim 70 kişiden 50 kişi bulabildim sende dene bul
OnnuuROnur buzlusundan ver buzlusundan üztüne iyi gider
Ya beni tanıyan nasıl çözdüğümü bilir veya tahmin eder
FORMAT
TABİ okudunuz chipteki hacker makalesini :D hevese girdiniz :D hayır niye kullandığın hesaba yaptığını anlamadım 2. hesap açıp ondan yapabilirdin
Benim IP adresimi bulmaya çalıştı iki saat "netstat -n" ile. Ama bulamadı. Kendine sarmış ben çıktıktan sonra.
tuncabBenim IP adresimi bulmaya çalıştı iki saat "netstat -n" ile. Ama bulamadı. Kendine sarmış ben çıktıktan sonra.ömer ne adamsın yahu
eyw kardeş tebrik ediyorum senii.. :D
ck1991yeni bir lamer doğhahahaaha :D
sen kendi bindiğin dalı kesmişsin:D
tuncabBenim IP adresimi bulmaya çalıştı iki saat "netstat -n" ile. Ama bulamadı. Kendine sarmış ben çıktıktan sonra.Peki ya sen ?
byburak2008Ömer ne yapalım biliyormusun ben bol bol msn alıyim sen onlarla oyalanbak bu iyi fikirxD
elazigliulan insan yeni sıfır bi adres acar onda deneme yapar, rezil herif bide yazmış buraya sus bari cakmasın millet davayı...Artık çok geç.Cevaplar 5. sayfaya gelmişSon Düzenleme: E.D. ~ 01 Eylül 2008 22:31
prodogsen de akıl olsa zaten kendi E-mail adresini hacklemez veya yeeni aldığın bir mail adresini eklersin HA HA :))) :)))) : )))) :):):)))
aferim ömer :D:D çok güzel yapmışsın :D:D kişileri taşımanın sanırım bi yolu yok :D:D
OnnuuRGeri açtım dedi uzatmanın bi manası yok bence...
ömer seni seviyoruz güldürdüğün için :D