leeyanrezıııııııııııııııııı

Forumda paylaşmak yasak !leeyangardas nasıl hacklenır msn bn cozemedı
Not: MSN'im geri döndü Ben kafaya bir şeyi takınca başarırım :)
leeyanrezıııııııııııııııııı
Forumda paylaşmak yasak !leeyangardas nasıl hacklenır msn bn cozemedı
Not: MSN'im geri döndü Ben kafaya bir şeyi takınca başarırım :)
sana önerim plus varsa belgelerime bak ben vistada güncelleme yaptırdım kendi kendine kapandı pc msn açık kalmış kilitledi arkadaşlarımıda belgelerimde sohbet günlüklerinde buldum ekledim 70 kişiden 50 kişi bulabildim sende dene bul
Onur buzlusundan ver buzlusundan üztüne iyi giderOnnuuR
Ya beni tanıyan nasıl çözdüğümü bilir veya tahmin eder
FORMAT
TABİ okudunuz chipteki hacker makalesini :D hevese girdiniz :D hayır niye kullandığın hesaba yaptığını anlamadım 2. hesap açıp ondan yapabilirdin
Benim IP adresimi bulmaya çalıştı iki saat "netstat -n" ile. Ama bulamadı. Kendine sarmış ben çıktıktan sonra.
tuncabBenim IP adresimi bulmaya çalıştı iki saat "netstat -n" ile. Ama bulamadı. Kendine sarmış ben çıktıktan sonra.
eyw kardeş tebrik ediyorum senii.. :D
hahahaaha :Dck1991yeni bir lamer doğ
sen kendi bindiğin dalı kesmişsin:D
Peki ya sen ?tuncabBenim IP adresimi bulmaya çalıştı iki saat "netstat -n" ile. Ama bulamadı. Kendine sarmış ben çıktıktan sonra.
bak bu iyi fikirbyburak2008Ömer ne yapalım biliyormusun ben bol bol msn alıyim sen onlarla oyalanxD
![]()
Artık çok geç.Cevaplar 5. sayfaya gelmişelazigliulan insan yeni sıfır bi adres acar onda deneme yapar, rezil herif bide yazmış burayasus bari cakmasın millet davayı...
prodogsen de akıl olsa zaten kendi E-mail adresini hacklemez veya yeeni aldığın bir mail adresini eklersin HA HA :))) :)))) : )))) :):):)))
aferim ömer :D:D çok güzel yapmışsın :D:D kişileri taşımanın sanırım bi yolu yok :D:D
OnnuuRGeri açtım dedi uzatmanın bi manası yok bence...
ömer seni seviyoruz güldürdüğün için :D