MSN hack hevesi_Sonuç : Başarılı ama kötü oldu :)

TRTR
10-10-2008, 17:20   |  #51  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

Ömer Abi Yani Sana Ne Diyceeğimi Bilmiyorum Ama Bak Nedicem Bidha Kendi msnni Hackleme Sonra Yine Böle Olursun

Kal-El
10-10-2008, 21:03   |  #52  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj

MSN hackmiş. Puahahah.

cholonya
11-10-2008, 12:17   |  #53  
Yeni Üye
20 mesaj

sana msnimi göndereyim ooommeeerrr,benimkini de hacklermisin??

omer_6134
12-10-2008, 18:35   |  #54  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
cholonya
sana msnimi göndereyim ooommeeerrr,benimkini de hacklermisin??
Yok daha bulaşmam

ByKroniq
13-10-2008, 14:33   |  #55  
Yeni Üye
36 mesaj

helal sana nasıl basarıdın msn hacki :D::DD

olsun26
13-10-2008, 20:38   |  #56  
Taze Üye
1 mesaj

kes ya

Kapalı Hesap (76993)
20-10-2008, 15:50   |  #57  
Kapalı Hesap
1,382 mesaj

MSN hack hevesi sonuç başarılı ama kötü oldu diyorsun msn'ye bir daha nasıl giremiyorsun anlamadım sonuç başarılıysa demek ki kullandığın program şifreyi bulmuş eee niye giremiyon başarılı sonuca bak

omer_6134
20-10-2008, 15:57   |  #58  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Arkadaşlar tarih olmuş bir konu antika olmuş artık. Ellemeyin şöyle konuları tekrar gün yüzüne kavuşuyor Şaşkın MSN hack yapmak istedim başardım. Ama kendi MSN'imde denediğim için sonu kötü oldu. Ayrıca program kullanmadım Kahkaha Başka soru ? Yok ... Teşekkürler ....

onlineTR
20-10-2008, 16:06   |  #59  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

DEHŞETSİNN ÖMERR YAA SON SÖZÜ SÖYLEDINN KARIŞMAYIN L_N ARKADAŞIMAA...AlkışMasum

Kal-El
20-10-2008, 17:38   |  #60  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Çok merak ettim nasıl hacklediğini. Gizli sorunun cevabını mı hatırlamaya çalıştın? Yoksa beni hatırla seçeneğini mi kullandın? Yoksa kendi bilgisayarında MSN dosyalarından kopyala yapıştır mı yaptın? Yoksa şifren 1111 miydi, hani tek tek denemeye başlarsan başarabilirsin diye.

Söylemiyim söylemiyim diyorum olmuyor. İlk olarak bu forumlarda bu tarz konuların yasak olduğunu zannediyorum, ancak ne has 7 sayfa sürmesine izin verilmiş yönetimce şaşırdım. İkincisi, güya HACK yapılmış.Bir de kendi MSN adresini hacklemişsin. Üstelik hiçbir yardımcı program olmadan. Bak bak. Aklı başında bir uzunlukta ort. 8-10 karakterdeki bir şifrenin en sağlam bilgisayarlarca kırılması bile aylar hatta seneler alıyorken sen programsız, öyle zannediyorum ki "üstün kodlama ve derin sistem bilgin" sayesinde bunu tek başına becerdin. Burada aklı başında bir açıklama yap bizlere, "Vay be" dedirt, bütün e-posta hesaplarımı vericem sana al kır şifrelerini diye. Yoksa kaba tabiriyle "lamerlik" yapıp burada milletin gözünü boyamaya kalkma. Bütün millet de ağzı açık yorum yapıyor şu adama ya, biraz sorgulayın, önünüze konanı çat diye kabullenmeyin ya.

omer_6134
20-10-2008, 17:45   |  #61  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Şifrem 123456 gibi rakamlar değil. 10 milyar tahmin yap bulamazsın Kahkaha Forumda hack yasak evet ama nasıl yaptığımı anlatmıyorum sonuçta ?? Bu konuyu herkes gibi bende merak etmişimdir. Uzun süre araştırdım girmediğim site kalmadı. Hep okudum sonuçları birleştirdim. Anlayacağın araştırdım,çalıştım. Program kullanmadım evet.
Ve bu kadar araştırma yaptıktan sonra size bu bilgileri niye veriyim ki ?
Ayrıca senin e-mail şifrelerinden banene ?

Edit:  Ayrıca benim kim olduğumu bilen,beni tanıyan yalan söylemediğimi bilir.İnandırmak zorunda değilim

Son Düzenleme: omer_6134 ~ 20 Ekim 2008 17:46
SaGoPa KaJMeR.
20-10-2008, 17:49   |  #62  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Kal-El
Çok merak ettim nasıl hacklediğini. Gizli sorunun cevabını mı hatırlamaya çalıştın? Yoksa beni hatırla seçeneğini mi kullandın? Yoksa kendi bilgisayarında MSN dosyalarından kopyala yapıştır mı yaptın? Yoksa şifren 1111 miydi, hani tek tek denemeye başlarsan başarabilirsin diye.

Söylemiyim söylemiyim diyorum olmuyor. İlk olarak bu forumlarda bu tarz konuların yasak olduğunu zannediyorum, ancak ne has 7 sayfa sürmesine izin verilmiş yönetimce şaşırdım. İkincisi, güya HACK yapılmış.Bir de kendi MSN adresini hacklemişsin. Üstelik hiçbir yardımcı program olmadan. Bak bak. Aklı başında bir uzunlukta ort. 8-10 karakterdeki bir şifrenin en sağlam bilgisayarlarca kırılması bile aylar hatta seneler alıyorken sen programsız, öyle zannediyorum ki "üstün kodlama ve derin sistem bilgin" sayesinde bunu tek başına becerdin. Burada aklı başında bir açıklama yap bizlere, "Vay be" dedirt, bütün e-posta hesaplarımı vericem sana al kır şifrelerini diye. Yoksa kaba tabiriyle "lamerlik" yapıp burada milletin gözünü boyamaya kalkma. Bütün millet de ağzı açık yorum yapıyor şu adama ya, biraz sorgulayın, önünüze konanı çat diye kabullenmeyin ya.

Bu Konun ciddi olmadigi anlasildi önceki yorumlardan anlaşılacagı gibi Gereksiz bir yorum yapmışınız Emin değil     

Kal-El
20-10-2008, 17:54   |  #63  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Arkadaş gayet ciddi takılıyor. Evet zaten hackbilmemneteam gibi internet sitelerini, c#'ye giriş kitap okumakla felan herkes hacker kesiliyor başımıza bunu da öğrenmiş olduk.

Ciddi değilse o zaman moderatörlerin böyle gereksiz bir başlığı bunca sayfa tutmaları takdire değer.

Son Düzenleme: Kal-El ~ 20 Ekim 2008 17:59
omer_6134
20-10-2008, 18:04   |  #64  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj
Kal-El
Arkadaş gayet ciddi takılıyor. Evet zaten hackbilmemneteam gibi internet sitelerini, c#'ye giriş kitap okumakla felan herkes hacker kesiliyor başımıza bunu da öğrenmiş olduk.

Ciddi değilse o zaman moderatörlerin böyle gereksiz bir başlığı bunca sayfa tutmaları takdire değer.

Beni tanımadan yorum yazma. Ben hacker'ım dedim mi ? Hack sitelerine bir ara giridm ama YARARLANAMADIM ÇIKTIM. Ben başınıza hacker kesilmedim başımdan geçenleri anlattım. İşine gelmiyorsa okuma.

Kal-El
20-10-2008, 18:16   |  #65  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Ya zaten ne tanıcam, sonra beni felan da hacklersin. Aman aman. Bu forumda yorum yazmak için üyeleri tanımak zorunda olsaydık ohoo vay sen halimize. Burasını ciddi bir bilgi paylaşım forumu diye seçmiştim, görüyorum ki bilgi paylaşımı yerine sözde hack anılarını anlatanlar, millete ahkam kesenler almış başını gitmiş. Neyse güzel kardeşim, sana ileriki hack hayatında başarılar, yolun açık olsun. Microsoft'ta görmek isteriz seni. İyi hackler.

omer_6134
20-10-2008, 18:19   |  #66  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Ya sen nerden çıktın ! Yürü git ağzımı boğcam illa. Ben hacker'ım dedim mi ? Seni hacklicem dedim mi ? Hacklemem zaten . Kimseyide Hack konusunda tehtid etmedim.  Sinirliyim bulaşma

SaGoPa KaJMeR.
20-10-2008, 18:24   |  #67  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Kal-El
Ya zaten ne tanıcam, sonra beni felan da hacklersin. Aman aman. Bu forumda yorum yazmak için üyeleri tanımak zorunda olsaydık ohoo vay sen halimize. Burasını ciddi bir bilgi paylaşım forumu diye seçmiştim, görüyorum ki bilgi paylaşımı yerine sözde hack anılarını anlatanlar, millete ahkam kesenler almış başını gitmiş. Neyse güzel kardeşim, sana ileriki hack hayatında başarılar, yolun açık olsun. Microsoft'ta görmek isteriz seni. İyi hackler.
Kardeşim seninki nasıl bir mantık ,Nasıl bir yorum ?  Önceki yorumları okumadan cevaplar yazıyorsun anladıgım kadarıyla Önceki cevaplarda okursan bu konun ciddi olmadıgı tamamen eglence üzerine kurulu oldugunu anlıcaksın. önceki cevapları okuyup Nasıl anlamsız tartışmaya girdigini anlıcaksın...   

Kal-El
20-10-2008, 18:32   |  #68  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Bütün yorumları okudum merak etmeyin. Bakın arkadaşlar, burası bir bilgi paylaşım forumu, değil mi? Geyik yapacaksanız gidin başka forumlarda yapın. Şu an Mesajlaşma Yazılımları forumundayız ve bu başlık uygun kaçmıyor. Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışmadan önce hareketlerinizi bi gözden geçirin.

omer_6134
20-10-2008, 18:36   |  #69  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Teknoloji forumu evet .
Ama başlıklarımızı incelersen geyik bölümüne kadar hepsi var.

"Geyik yapacaksanız gidin başka forumlarda yapın"

Emredersin...

SaGoPa KaJMeR.
20-10-2008, 18:41   |  #70  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Kal-El
Bütün yorumları okudum merak etmeyin. Bakın arkadaşlar, burası bir bilgi paylaşım forumu, değil mi? Geyik yapacaksanız gidin başka forumlarda yapın. Şu an Mesajlaşma Yazılımları forumundayız ve bu başlık uygun kaçmıyor. Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışmadan önce hareketlerinizi bi gözden geçirin.
Burda bize ne yapacagımızı söylicek en son kişi sensin.Biz bu forumda ne yapıcagımızı ne yapmıcagımızı biliriz. Senden istegim fazla uzatma cok uzadı bu konu ...      

Kal-El
20-10-2008, 18:42   |  #71  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Evet, öyleyse geyik bölümünde yapacaksınız geyiğinizi. Mesajlaşma yazılımları hakkında bilgi arayan, yardım etmek isteyenlere zerre katkısı olmayan bir başlık. Geyikse ilgili yerlerde olmalı. Yok değil ciddiyse, yine ofsayttasın.

Kimseye emrettiğim yok, duyarlı arkadaşlar zaten ne demek istediğimi anlamışlardır.

omer_6134
20-10-2008, 18:45   |  #72  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

Bizi yönlendirme Burak'ın dediği gibi ne yapacağımızı biliyoruz korkma sen. Ayrıca sinirli olduğumu söyledim (CHIP dışı bir etken) kendimi zor tutuyorum birine bulaşmak için bu kişi sen olma bence ...

Kal-El
20-10-2008, 18:47   |  #73  
Yıllanmış Üye
816 mesaj
byburak2008
Burda bize ne yapacagımızı söylicek en son kişi sensin.Biz bu forumda ne yapıcagımızı ne yapmıcagımızı biliriz. Senden istegim fazla uzatma cok uzadı bu konu ...      
Evet evet kesinlikle benim. Zoru görünce böyle olur hep zaten. Belli neleri bildiğiniz. Daha doğru düzgün başlık açmayı, neyin nerede uygun olacağını kestirmeyi bilememişsiniz. Evet bu kadar bilgi verici konuya yazdığım son mesajdır bu, isteğini yerine getireyim forum reisi.

omer_6134
20-10-2008, 18:50   |  #74  
OP Yıllanmış Üye
2,788 mesaj

"bu kadar bilgi verici konuya" konunun amacını daha önce Burak söyledi. Amaç bilgi vermek olsaydı her şey çok farklı olurdu. Meraklı değiliz senle uğraşmaya. Sende yazma bizde sonra post kasmak için tartışıyorlar falan diyorlar(kendilerini biliyorlar) ...

Razorback
06-11-2008, 10:31   |  #75  
Yıllanmış Üye
712 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Arkadaşlar msn hack'i öğrenmeye çalışıyordum ve o hevesle unutmuşum tabi kendi msn adresimi hacklemeye çalıştım ve başardım Kahkaha Şimdi giremiyorum ama... Yeni MSN açarım sorun değil ama herkes o msn idi. (Kişileri taşımanın yolu var mı ?)
şifreyi karıştırdın heralde Alkış birdaha hackleBeğendim nasıl olsa başarıyormuşsunKahkaha

Son Düzenleme: Razorback ~ 06 Kasım 2008 10:33