Çok eski bir konu. Artık bitsin bu konu kilitlenirse sevinirim
MSN hack hevesi_Sonuç : Başarılı ama kötü oldu :)
ommmmeer son mesajı 16 gün önce sen yazmışsın :))) birde konu eski diyorsun duyanda geçen senenin konusu sanır.
ayrıca forumda konular niçin arşivlenir.? forumculukta eski konu yeni konu diye birşey olamaz yazılacak bir cevap çok uzun yıllar sonra bile olayı bitirebilir ve bundan sonra aramalarda çıkınca aynı durumla karşılaşanlar için yol gösterici olur
Tamamda ortada cevaplanmamış soru falan yok. Konuda kapandı zaten uzatmanın anlamı yok. Ayrıca 16 günü az mı sayıyorsun
off nediyon yaw ? tamam walla azmı çokmu uzatma işte konu kilitlensin diyordun gene gelmişin son mesajı atmış bide gülüyon yaw sen git 16 güne değil rezil olduğun bu konuya gül yada yazma artık bide bize diyordun artis artis konu eski, kilitlenirse sevinirim diyordun ne boşbeleş adamsın yaw işin gücün yok hiç baydın valla milleti artık yeter neyse sıkldım üff yetti bende yazmayacam artık bu konuya Kal-El in dediği gibi ahanda buda benim son mesajım deget hadi citroenn
Hee tamam senin dediğin gibi olsun.Rezillik durum yok rezilliği çıkaranlar belli. Konu amacından tamamen uzaklaştı. Boşbeleş adam sensin.Millite baymadım ama bu tartışmalar milleti baydı emin ol. Madem konuya yazamıcan yazma o zaman. Toz ol
silici06citroenn
zuha..
kutsal damacana - şafak sezer
kimse anlamamış heralde uyuyorsunuz
suskun_kralmsn adresine giremediğin için kişiler hepsi gitti :d ayrıca msn hack dersleri almak istiyorsan pm at sana bir iki şey öğretiriz ömer..wooov sen hekırmısın
cebrailwooov sen hekırmısıya yok kardeşim ne hackeri işte chip forumda hack bilgileri paylaşmak yasak ya o bakımdan böyle konuşuyorlar. nasıl olsa biri sorunca kurallara aykırı diyecekler zaten gelipte ben hackerım diyen bir kişi hacker in h sini bilmiyordur hadi bıraktım hacker i lamer bile olamazlarSon Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 18 Kasım 2008 23:51