Arkadaşlar msn hack'i öğrenmeye çalışıyordum ve o hevesle unutmuşum tabi kendi msn adresimi hacklemeye çalıştım ve başardım Şimdi giremiyorum ama... Yeni MSN açarım sorun değil ama herkes o msn idi. (Kişileri taşımanın yolu var mı ?)
Şifre değişmiş diyerek yeni şifre yaptım yeniside girmiyor.
MSN hack hevesi_Sonuç : Başarılı ama kötü oldu :)
Bunları da gelip forumda konu açıp yazıyorsun.. Helal olsun sana..
msn adresine giremediğin için kişiler hepsi gitti :d ayrıca msn hack dersleri almak istiyorsan pm at sana bir iki şey öğretiriz ömer..
CU_GS7Bunları da gelip forumda konu açıp yazıyorsun.. Helal olsun sana..Zuhahaha
Önceden kişi listeni kaydettiysen basit. Ama sanırım kaydetmemişsin. Bi yolu olduğunu sanmıyorum!
OOOOMMMMEEEERRRRArkadaşlar msn hack'i öğrenmeye çalışıyordum ve o hevesle unutmuşum tabi kendi msn adresimi hacklemeye çalıştım ve başardım Şimdi giremiyorum ama... Yeni MSN açarım sorun değil ama herkes o msn idi. (Kişileri taşımanın yolu var mı ?)Normal bir insan kendi msn adresini hackler mi; hadi hackledi diyelim önceden listesinin yedeğini almaz mı ya da deneme yapacaksa kullanmayacağı yeni boş 1 msn adresi almayı akıl etmez mi??
Şifre değişmiş diyerek yeni şifre yaptım yeniside girmiyor.Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 30 Ağustos 2008 18:34
CU_GS7Normal bir insan kendi msn adresini hackler mi; hadi hackledi diyelim listesinin yedeğini almayı akıl etmez mi??Haklısın
CU_GS7Normal bir insan kendi msn adresini hackler mi; hadi hackledi diyelim önceden listesinin yedeğini almaz mı ya da deneme yapacaksa kullanmayacağı yeni boş 1 msn adresi almayı akıl etmez mi??
Hiç kusura bakma Ömer, böyle konuya böyle cevaplar gelir.. =)
ulan insan yeni sıfır bi adres acar onda deneme yapar, rezil herif bide yazmış buraya sus bari cakmasın millet davayı...
sende kandini hacker adayımı zannettin koçum geçmiş olsun
helel olsun başka ne denirki??
ava gıden avlanır kocum =) yaw msndekı kısıler nasıl yedeklenıor sayı plus dıscovery falanda war bılmıom bırı yazsın:D
OOOOMMMMEEEERRRRArkadaşlar msn hack'i öğrenmeye çalışıyordum ve o hevesle unutmuşum tabi kendi msn adresimi hacklemeye çalıştım ve başardım Şimdi giremiyorum ama... Yeni MSN açarım sorun değil ama herkes o msn idi. (Kişileri taşımanın yolu var mı ?)Ahahahhahahahah
Bende diyom bu manyak neden msn'e girmiyorrr! hahaha ben sana kaç kez dedim bende yedek var onu hackle diye
Oguzkhanava gıden avlanır kocum =) yaw msndekı kısıler nasıl yedeklenıKişiler sekmesinden "anlık ileti kişilerini kaydet"e tıkla sonra kayıt edilecek yeri harddiskte belirtip "kaydet" butonuna basarsan .ctt olarak kayıt olur..
puhahhhh :D:D:D:D puahah cidden hiç gülesim yoktu ya
:D gitmiş kendi hesabını hacklemiş :D puhahh zuhahhh Buhuhoheyttt
dostum sana çok geçmiş olsun çok güzel ya tam bir fıkralık olay bende epey güldüm Allah senden razı olsun yüzümüzü güldürdün Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah tekrar geçmiş olsun dostum inşallah kısa zamanda halledersin bulursun adreslerini hackerlik hevesini artık adreslerini bulmak için de denersin.
OOOOMMMMEEEERRRRArkadaşlar msn hack'i öğrenmeye çalışıyordum ve o hevesle unutmuşum tabi kendi msn adresimi hacklemeye çalıştım ve başardım Şimdi giremiyorum ama... Yeni MSN açarım sorun değil ama herkes o msn idi. (Kişileri taşımanın yolu var mı ?)
Başlangıç kötü oldu
MSN adresimi geri alcam ama