oyunun en az windows xp sp3 ile uyumlu olduğunu okudum.xp sp3 kullanıyorum ama yine de denedim olmadı.bu arada matrax-38 dedğin gibi win98 yaptım yine olmadı.sp3 ü sildim ben de.tekrar sp2 ye döndüm.xp sp3 le çalıştıran var mı?win 7 bi çıksa direk alıp kurucam yaw:
Arkadaşa da kurduk oyunu xp sp3dü sorunsuz çalıştı ondan değil yani physx programından olabilir bu programı kullanan başka oyun yüklümü pcde (batman a.aslyum vs..)çakışma falan olabilir o programı komple silip geri yükleyin bakalım .
Need For Speed Shift Genel Tartışma
evet batman yüklü ama bu sefer physx , kaldırırsam batman a. asylum u açabilir miyim tekrardan?
iyi de kardeşim burdaki herkes orjinal oyun mu kullanıyo acaba?bi de crack istemiyoruz,serial istemiyoruz.öyle birşey olsa haklısın...sonuçta kurulumu yapamadık yardım istiyoruz!!!Sakin :)Yazdınız demiyorumki zaten.Önceden uyarayım.Bazen yeni gelen arkadaşlar yardım etmek amaçlı oyunun download linkini falan koyuyor.Halbuki bu tip şeyler yasak.Sadece baştan uyarmak istedim kendileri için.Sorun yok.
_________________Arkadaşlar ati yeni driver çıkartcakmış Shift için.
arkadaşlar en sağlam ilacını bana pm atarsanız minnettar olurum
arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle need for speed shift i rahat oynayabilmeniz için yapmanız gereken bi kaç işlem var 1-ekran kartınızın en güncel driveri 2-directx ağustos 2009 yükleyin 3-PhysX_9.09.0814 yükleyin 4-ses kartınızın en son driverini yükleyin hepsi bu kadar ha birde oyunu orjinal kullanmayanlar crack yapmasın crack yapınca ekran siyahlasıyor onun yerine daemon tools ve mini image si var orjinal miş gibi crack yapmadan oynayabiliyosunuz .Şahsen ben öyle oynuyorum şu an
olamaz :) off niye herkesin sevdiği sokak yarışı yerine pist yarışı yapıyorlarki :S ne zevki var pist yarışının dümdüz yol :S
o sürüm nitendo için çıkacak malesef.
şu videoyu izleyin: NFS Nitro
Peki sokak yarışının yenisi ne zaman çıkar yada çıkarmı?Son Düzenleme: farukdgn ~ 19 Eylül 2009 20:20
arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle need for speed shift i rahat oynayabilmeniz için yapmanız gereken bi kaç işlem var 1-ekran kartınızın en güncel driveri 2-directx ağustos 2009 yükleyin 3-PhysX_9.09.0814 yükleyin 4-ses kartınızın en son driverini yükleyin hepsi bu kadar ha birde oyunu orjinal kullanmayanlar crack yapmasın crack yapınca ekran siyahlasıyor onun yerine daemon tools ve mini image si var orjinal miş gibi crack yapmadan oynayabiliyosunuz .Şahsen ben öyle oynuyorum şubyeflatun öncelikle iki sorum var: 1.si ekran kartı ati olanlar physx i yüklemicek sanırım.2.si deomon tools da nasıl çalıştırıyosun,açıklamalı anlatabilir misin?
byeflatun öncelikle iki sorum var: 1.si ekran kartı ati olanlar physx i yüklemicek sanırım.2.si deomon tools da nasıl çalıştırıyosun,açıklamalı anlatabilir misin?walla ekran kartı ati olan da yüklesin bi zararı olmaz2.cisine gelince link vermek yasak bazı sitelerde mevcut crack yerine mini image dosyası var daemon tools a onu mount edip oyunu oyle çalıştırıyosun ve orjinal dvd gıbı kullanıyosun bu kadar basit
PhysX kurulum esnasında kendisi otomatik kuruluyor zaten sizin ayrıyaten kurmanıza gerek yok, Ati yada Nvıdıa fark etmiyor PhysX yoksa oyun çalışmıyor:)
bende şuan demosunu indiriyorum 110 çekiyorum hadi hayırlısı:)
heh, şöyle cevaplayın canımı yiyin yahu.Yok el freni varmış arabalarda da biliyormuymuşum...Neyse...
Çok kolay virja hızlı girin ve tam direksiyonu kırarken vites küçültün sonra merkez kaç kuvvetinden yararlanın ve virajları Nfs carbondaki gibi birbirlerine bağlamayı çalışın :)
Teşekkürler arkadaşım ben uğraştım birazda kendi kendime buldum.Yinede sağol tabi:)Daha doğrusu geri vitese takmaya çalışıyormuşum arabayı.Birşekilde yapamamıştım işte.neyse şimdi serilere yeni geçtim.Sonra devam ederim artık.Level 14.