Need For Speed Shift Genel Tartışma
Oyun kontrollerinden şikayet edenler için,
Söylenenlere göre ea steering/oversteer ayarlarını birbirine karıştırmış.Eğer doğruysa çok garip.Klavye ile zorluk çeken kişiler uyguladığında oyun hakkındaki olumsuz fikirlerinin değiştini söylüyorlar.Gerçi direksiyon ve game pad de bile çok farkediyormuş.
Unutmadan ekleyim, değişiklik yapmadan önce kendi ayarlarınızı biryere not edin yada kayıt dosyanızın bir yedeğini alın.
1.
Sürüş ayarlarınızı ,
Steering Dead Zone-15%
Accel Dead Zone-10%
Brake Dead Zone-10%
Steering sensitivity-5%
Acell Sensitivity -5%
Brake sensitivity-5%
Speed steering Sensitivity 100%
Şeklinde ayarlayın.
2.
CAR GARAGE--> TUNING menüsüne girin.
"BALANCE" ın altındaki ayarı "OVERSTEER" e kadar kaydırın.. (Burda kafanız karışmasın, dediğim gibi EA'in OVERSTEER ve UNDERSTEER ayarlarını karıştırdığı söyleniyor.)
Şimdi bir yarış deneyin bakalım :) Oyunda büyük fark oluşturduğu söyleniyor.Denemekten zarar gelmez.
Bu arada ayarları yapan kişi teşekkürleri kendisine değil "EA forum" a yapılmasını istiyor :)
Siz banada edebilirsiniz
Şaka tabiki.
Bende birazdan denicem.Görelim bakalım.
http://forums.xbox.com/29123795/ShowPost.aspx
arkdaşlar yarışlara girerken bekleme sizde de fazla mı biraz?bi de graphics ayarlarınız nedir acaba?
Full grafik ayarılarında 50-60 sn sürüyor.evet loading ekranları uzun.Birde yarışa girince bize uyarılarda bulunan adama ve arabanın önünde salakça bekleyen o kızlara gıcık oluyorum.üstelik bunu her restart race yapışımızda çekiyoruz.
oyun tam başlarken , windows çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum...
windows 7 64bit..
tmm dır uGuR.uK anladım, sağol...sorun çözülürse , güzel olucak , haberdar etmeyide unutmayın : )
:)
olmazsa, özelden paylaş ... : )
Tıer 5 çıkması lazım benim bildiğim ve level 50'ye kadar gitmesi gerek.
Nasıl bir yükleme süresi bu be!Ekran başında beklerken dergi okuyorum arada:D:D
arkadaşlar oyunda yarış içi kaç fps alıyorsunuz.ben tüm ayarlar açık oynuyorum ama yarış içinde arabalar kalabalıklaşınca ve bir de yarışa başlarken araba etrafında dolanan kamera hareket halinde iken biraz takılma yapıyo gibi...
Bütün ayarlar full aa x4, 1920x1080p 40-45 fps alıyorum takılma filanda olmuyor.
Alayım bari ucuzmuş 53 TL.