Need For Speed Shift Genel Tartışma

xXxMemolanDxXx
30-11-2009, 19:53   |  #126  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

diğer serilere göre çok zor bi oyun olmuş açıkcası pek zevk almadım :(

xXxMemolanDxXx
30-11-2009, 19:56   |  #127  
Taze Üye
10 mesaj

Arkadaşlar bi sorunum var oyunu en kolayda oynamama rağmen acaip zorlanıyorum aslında aracın kontrolü çok kötü ayarlardan sonra düzeldi gibi ama hala çok feci arka atıyo ve olduğu yerde dönmeye başlıyor araba deli olucam

_hEro
01-12-2009, 01:15   |  #128  
_hEro avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: xXxMemolanDxXx  

Kardeşim Allah senden razı olsun . Süper oldu kontroller tek sorunum kaldı oda BMW 96 feci arka atıyo oda arabadan
Yeni gördüm mesajınızı, uzun zaman önce araştırıp yazmıştım.İşinize yaradıysa ne mutlu :)  

1mLegend
06-12-2009, 12:34   |  #129  
Taze Üye
2 mesaj

win7 için sorun hala çözülemedi mi?

aliozangul
14-03-2010, 16:06   |  #130  
Taze Üye
3 mesaj

dün bu makinayı aldım

Sony Vaio VPCEB1M1E/B

•                                                               İşlemci Üreticisi :                              Intel®                        
  •                                                               Ekran Boyutu :                              15,6"                        
  •                                                               Ağırlık :                              2,70 kg                        
  •                                                               Bellek :                              4 GB                        
  •                                                               Disk Kapasitesi :                              500 GB                        
  •                                                               İşlemci Modeli :                              Core  İ3                        
  •                                                               İşlemci Numarası :                              330M                        
  •                                                               İşlemci Hızı :                              2,13 GHz                        
  •                                                               Ekran Kartı Türü :                              Harici                        
  •                                   Ekran Kartı : ATIMobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı
  •                                                               Ekran Kartı Belleği :                              1 GB                        
  •                                                               İşletim Sistemi :                              Windows 7 Home Premium                        
  •                                                               Bellek Türleri :                              DDR3                        
  •                                                               Ekran Çözünürlüğü :                              1366 x 768 px                        
  •                                                               Kablosuz Ağ :                              802.11b, 802.11g, 802.11n                        
  •                                                               Optik Medya Türü :                              DVD±RW DL                        
  •                                                               Dahili Web Kamera :                              Evet/Var                        
  •                                                               Klavye :                              Türkçe Q                        
  •                                                               Hücre Sayısı :                              6                        

oyunu aldığım yer sadece ekran kartıyla ilgili dedi.

acaba bu ekran kartı ile mi alakalı? yoksa gerçekten ***** sorunu mu veya başka bir sorundan mı kaynaklanıyor.

Recep Baltaş
14-03-2010, 18:36   |  #131  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Sorunu da söyleseniz?

aliozangul
16-03-2010, 10:52   |  #132  
Taze Üye
3 mesaj

program durduruldu uyarısı verip oyunu kapatıyor

batuhan_
01-12-2010, 19:30   |  #133  
Taze Üye
1 mesaj

ya bu oyun hep yarış pistlerindemi oluoo yaa mastwanted veya varbon gibi değil miii ??? yardımcu olursanız sevnrimm