heh, şöyle cevaplayın canımı yiyin yahu.Yok el freni varmış arabalarda da biliyormuymuşum...Neyse...
Teşekkürler arkadaşım ben uğraştım birazda kendi kendime buldum.Yinede sağol tabi:)Daha doğrusu geri vitese takmaya çalışıyormuşum arabayı.Birşekilde yapamamıştım işte.neyse şimdi serilere yeni geçtim.Sonra devam ederim artık.Level 14.
Yahu bu oyun giderek zorlaşmaya başladı.. Tier3deyim 30 turluk yarış var :)
Lütfen şu resime bakınız.. :)
Son Düzenleme: Karub ~ 20 Eylül 2009 00:19
Need For Speed Shift Genel Tartışma
arkadaşlar yardım edermisiniz bir sorunum var demo indirdim kurdum girdiğimde menü görünmüyor görünsede kesik kesik oyunu girmeye çalışıyorum yazılar çıkıyor kesiliyor az duruyor hareket ediyor acaba napcam yardım edin
sistem özllikleri:
işlemci:intel(R) core(TM) 2CPU 6420 @ 2.13 Ghz 2,13 ghz
bellek(RAM):1,00 GB
sistem türü:32 bin işlem
oyunu çok yakında indiriyom webenzeri ekran görüntülerini yükliyip sizinle paylaşacam çok yakında :)))
Yarış başlarken o bize salak komutlar veren adamı, arabanın önünde amaçsızca bekleyen o kadından sıkılmaya başladım...
Bi restart atıcam, oyun bana işkence ediyor yahu olmazki bu kadarda.Oyuna birkaç şeyi düzeltmesi açısından yama şart.Bakalım çıkacakmı.Yoksa oyunun yükleme ekranları yüzünden girmeyecem artık.Heleki o gereksiz kadın ve adam yüzünden.Kamerada her seferinde arabaya poz verdirtmezmi.Hey allahımya.Çok lazım.
en kısa zamanda şu laptoptan kurtulup bi masaüstü almalıyım bu oyunu çok beğendim ama kahretsin oynayamıyorum ki :))
bu oyunu direksiyonla oynayan varmi.. yau bi direksiyon aldik yeğene (gerci ondan cok ben oturuyom başına) =)) oyunlarda bi ayarlayamadık direksiyonu..(logitech momo) oyunu alsak hem bayram hem tatil hediyesi yapsak ta direksiyon tepkimeleri nası.. grid de başaramadık ayarlamayı..
arkadaşlar ekran kartım NVIDIA GE FORCE 7300 SE EKRAN KARTI demo kaldırmıyor ne yapmalıyım
kardeş ekran kartın felan yetersiz olduğundan olabilirmi? kaldırmayabilir...driver yüklersin öle bir sorunun varsa...
Arkadaşlar , Ekran kartınız kaldırmaz takılarak oynarsınız görüntüler çok ağır hareket eder. Bunun için bazı ayarlar ypmak zorundasınız !
Ekran çözünürlüğünün Yüksek olmasını hayal Etmeyin oyun grafiklerle donatılmış bir görsel şölen kıvamında.
görüntüsü çok takılanlar oynanacak halde değil diyenler 800X600 çözünürlüğüne AntiAlysign(AA) Sıfır olarak seçin texture detail , reflexion detail gibi birçok detaili Kısın ;) O zaman oyun biraz olsun oynanabilecek hale gelecektir. GTS250 yi almadan önce Ati x1550 ile bu ayarları yaptım ve tier2 ye kadar o dandik görüntüyle gittim. İnanın düzeliyor.
oyun süperde ekran kartını ayarlayamadığım için demosunu oynayamıyorum çokda istiyodum o kadar demo indirdik be
oyun crack ve oyunla ilgili link eksik dosya konusunda yardim ederim
Arkadaşlar tekrar söylüyorum, lütfen ukelalık yaptığımı sanmayın...
Bu konuda crack vb korsan oyun hatalarıyla ilgili yardım talep etmek ya da yardım etmek yasaktır.Bunu ben değil forum kuralları söylüyor.İnatla neden yapılıyor anlamıyorum.Benim için sorun değil,arkadaşça uyarıyorum.Ban yicek olan sizsiniz.<
Ayrıca herkesin fikir paylaştığı bir konuyu kapattırmak kimsenin hakkı değil.Rica ediyorum, biraz özen gösterelim.
Level 15'teyim, bunlarda yeni oyuncaklarım:)
Bende 15teyim:) Tüm yarışları yaparak ilerliyorum.1. olamadığım yarışı tekrar tekrar oynuyorum:) Bmw m3 e96 var bende.modifiye ile uçuyor tabii.Tier 3 ten bi modifiye yaptım onu geçecek neredeyse.Ekran görüntülerinide eklerim birazdan.