yok burakcım sadece senin gezegeni hafiften yağmalamışlar madenlerin azalmış bi iki bianan hasar görmüştür o kadar sen oyununa devam et ama biraz savunma yap bence :))
OGAME ÜYELERİNE;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.savunma yapmayı yeni ogrendim:)))bundan sonra biraz zor saldırırlar...ama bu aksam bisey yapamam maden kalmadı:))
olur böle vakalar PC_KOPAT yakalar :)))))
merhaba oh be sonunda sifreyi kaptım bende artık ogame deyım arkadaslar bugun ılk gunum hayırlısıyla hızlıca ilerleyecem eeee simdi size katılmak için ne yapmalıyım şatlarınızı sölermisiniz ?
hiç bi şart yok ittifaklara gel ara de pc_kopat arat sonra kendini tanıt ve başvur bu forumdan olman yeterli. ama çalışkan olucan.
oki tesekkurler cico dedıgını yaptım ve ittifaka katılmak icin teklifi gönderdim ve sabırsızlıkla beklemeye koyuldum :))))))
tamam başvurun kabul edildi. ben sadece burdan üye olan arkadaşlara söylüyorum daha çok çalışmalıyız.
oki tesekkurler kardes merak etme bu ittifagın gelismesi icin çok calısacagım bana sadece sunu soleyın savunmamı yoksa saldırı üzerinemi gelişeyim ?
basta tabiki savunma yapman gerek...ben yapmadımda basıma neler neler geldi:)))
okı o zaman bugun maden lerı saglam calıstırıp yarın metal 10 enerji 10 kristali 6 yapmam lazım ondan sonrada dırek savunmaya baslarım saol kardes :)))))))
ya arkadaşalar bişi sorucam savunmada biz yaptığımız gemileri kullanamıyomuz yazni illa kalkan falanmı yapmamız lazım gezegenden gemi yaptığımız zaman onları göreve göndermediğimiz sürece onlar gezegenimizi otomatik olarak korumuyorlarmı?
MERHABA BEYLAER.BEN OYUNA YENİ KATILDIM.NASIL OYNANDIĞI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.PC_KOPAT'A BAĞLIYIM.
kardeş biz sana burdan diilde oyundan yardım edelim nickini söle msj yoluyla anlaşırız.
ya beyler ben pc_kopat'a nasıl üye olacam.bilmiyorumda.
bak senin yazdığın satırın 4-5 satır üstünde cico ne yazmış :)))))
sweetyalien bana ne zaman haber gelir.daha yeni pc_kopat'a üyeliğimi yaptım.haber gelir yazdı.ne zaman gelir
ne oyunmuş bu, 12 sayfayı bulan bir konuyu ilk defa görüyorum, elvis bu konuyu açarken bir ilki gerçekleştireceğini bilmiyordu herhalde.
bu arada yeni moderatörümüz Eyüp'ten bu klasörün derhal kilitlenmesini talep ediyorum, foruma ilgi bu klasörden sebep azalıyor, mod seyirci kalmamı buna.
delimanyak sadece bekle haber her an gelebilir belki gelmiştir bile :)))
neden raizel konunun kilitlenmesi istiyorsun ki 12 sayfayı bulduğu içinmi. sonuçta burası oyun klasörü ve bizde oyun hakkında konuşuyoruz. bence bu bölümün kilitlenmesi bu oyunu oynayan herkese karşı bi haksızlık olur.
bu konunun kilitlenmesi şart arkadaşlar, görün bu gerçeği. Burası level değil ki bir ilgidir gidiyor, foruma zarar verecek her şeyden sakınmak gerekiyor, bu klasörün diğer klasörlere yazan üyeleri kendine çektiğini ve forumu tek düze hale getirdiğini ısrarla vurguluyorum, bu konunun kapanmasını eyüp de istiyorsa sorun yok demektir.