konunun kapanmasını isteyenler konuya uğramazlarsa onlar için bu konu kapanmış olur. biz kimseyi zorla buraya davet etmiyoruz adam geliyorsa bu formun suçumu. aklımızı başımza toplayalım lütfen arkadaşlar.
OGAME ÜYELERİNE;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.size göre her şey normal görünüyor ama dışardan bakınca durum pek parlak değil, bu foruma sık sık yazmıyorum ama her zaman gözümün önündedir, bu konu açıldığından beri her sn konu güncelliğini koruyor ki bugün 12. sayfaya da ulaşıldı nihayetinde ve görüyorum ki diğer konular hiç de eskisi gibi güncellenmiyor, zaten az üyemiz var birde bu konunun çekim gücü, olmuyor yani.
Sweet efendi, dediğinle benim yazdıklarım arasında bağ kuramadım, ne demek istediğimi anlayamadın galiba. Ben forumdaki dengenin korunması için bu konuya müdahele şart diyorum, hepsi bu, ve bu sadece benim görüşüm, eyüp isterse kitler isterse açık kalır, sorumluluk ona ait sonuçta bir yerde, ama ben görevimi yaptım ve tehlikeyi gösterdim size arkadaşlar, daha yazmıyorum artık.
aynen cursat a katılıyorum arz talep meselesi bence bu konu kapanmaması lazım tamam sende kendınce haklısın suan için buraya olan ilgi baya fazla ama merak etme yakında denge kurulur yavas yavas dıger yerleride keşfederler
ilk önce metal,kristal ve enerji sanrallerini 4 kademeye getirdim.şimdi ne yapayım.biraz yardımcı olurmusunuz
YA ARKADAŞLAR METALİ OLANLAR BANA BİRAZ YOLLAYA BİLİRMİ
KAPATIN AAARTIK BU KONUYU ! ! ! oynayanlar oyun içinden msjlaşsın ! ! !
alıntı:
Gönderen : cursedKAPATIN AAARTIK BU KONUYU ! ! ! oynayanlar oyun içinden msjlaşsın ! ! !
Emredersin
emir degil rica ! ! !
ama sen oyle anliyosan oda olur ! ! !
ya beyler birbirimizlen kavga edeceğimize rakiplerimizle savaşsak.
alıntı:
Gönderen : cursedemir degil rica ! ! !
ama sen oyle anliyosan oda olur ! ! !
öyle anlamıyorum, sen öyle demek istiyorsun, lütfen ne yazdığına dikkat eder misin, sıradan bir forumda değilsin, belli saygı çerçevesini geçmemek gerek, yoksa forum cıvıklaşıyor.
hepimiz cursed arkadaşı iyi tanıyoruz cıvıklaştığını düşünmüyorum...