OGAME (hala üye değilseniz --> www.ogame.com.tr)ye üye olan arkadaşlara aramızda bir ittifak yapmayı düşünüyoruz. Sonuçta ittifakla daha çok ayakta kalma şansımız var, ne de olsa karşıdaki düşmanlarda genelde ittifak halindeler, tek başına direnmek oldukça güç. CURSED'in liderliğinde bir ittifak oluşturalım diyorum, CURSED in lider olması da onun daha çok online olmasından ileri geliyor. Zaten ittifak kurucusu olmaktan ziyade güçlü olmamız önem arzediyor. Evet arkadaşlar, öncelikle kim ogame ye üye ve oynamakta, bunu bir öğrenelim. Daha sonra CURSED size gerekli açıklamaları yapacaktır. Bu arada üye olmayan arkadaşlara da bu oyunu şiddetle öneriyor, yazımı noktalıyorum.
OGAME ÜYELERİNE;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben ogame üyesiyim ve oynuyorum süper oyun ama biraz uzun süreceğe benziyor ittifaka a varım.
Bende 2. evrene üyeyim kurucu arkadaşa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. İttifakta FEARLESS nicki ile bende varım...
Önce biraz geliselim derim ben..
Savunmanız çok önemli savunmayı sağlam yaptıktan sonra casus sondaları ile ve nakliye gemileri ile gezegenlerden maden leri alabilirsiniz ama karşıdaki gezegeninde savunması sağlam ise bieşy yapamazsınız..
murat,selim,eyüp bende ittifak kurmak isterim doğrusu, nickim hacker_23 herzamanki gibi
Beyler o zaman ittifak1n ad1n1 söyleyin ben kuruyorum..
PC_KOPATLAR
Ne bilim türetsin herkes sonra bir tanesini seçeriz ben yazdım sıramı saldım sizleri bilmem...
abi chip online gaming team nasıl baska goruslerede ıhtıyac avr baskasıııııı......
beyler hadii pc_kopatlar bencede olur... ama selim inde dedii gibi chip power daha mant1kl1 bence bu ikisi aras1nda bi seçim yapal1m..
arkadaslar ittifak1m1z kurulmustur ittifak1n tag1:=>>> "PC_KOPAT"
ittifak1n ismi:=>>> "ChiP_PoWeR"
ittifaka üye olcak arkada_lar1m ittifak1 araken ittifakk tag1n1 yaz1yosunuz.. sonrada bi teklif metni yaz1yosunuz ve yolluyosunuz...
NOT:::ÜYE OLCAk arkada_lar lütfen burdaki niclerini yazs1nlar teklif mektubuna yoksa üyelikleri kabul olmayacakt1r... hep birlikte powered by chip users bi olay yapt1k hay1rl1s1 olsun oynayan arkada_lar1 bekliyoruz...
ewet beyler başvuru yaptım umarım reddetmezsiniz. :D
keşke bilgisayarım iyi olsaydı,keşke adslim olsaydı,keşke bende size katılabilseydim... [V]
yalnız beyler işimiz gerçekten zor abiler otoban kurmuşlar vın gidiyorlar. bi tane ittifakın 190 küsür üyesi var böyle çok üyeli baya bi ittifak var.(gittiği yere kadar)
Su anda 4 üyemiz var hepside chipten arkada_lar kat1l1mlar1n1 bekliyoruz beyler..
Arkadaşlar benim yerimi hazırladınızmı bende geliyorum.