bencede..neyse arkadasalar size bir sorum olacak su galaksideki kullanıcılar yanındaki simgeler neyi ifade ediyor?*mesela arada bir dakika yazıyor orada 16 min yada 32 min diye bunlar nedir bunları bilen birileri varmi ya aciklasa guzel olur hani??
OGAME ÜYELERİNE;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.neyse tıklayınca ogrendim bari ben aciklayayım ilki filo gonderiyor ikincisi haber olması lazım galiba ucuncusude arkadaslık için mesaj yanlıs hatırlamıyorsam:)
Arkadaşlar sizlere saldıranların koordinatlarını bir kenara yazın biraz daha gelişince hep beraber onlara sırayla saldıracaz... cico sen sıkma canını birazdaha gelişeyim ben hepsinin üstesinden gelicem ama ondan önce geri dönüşümcü yapmam lazım...
ya eyüp sorma bundan sonra full savunma yapacağım savunmanın yeterli olduğuna kanaat getirdiğim an saldırılara başlayacağım.
ya sizdemi bizdemi sorun war, uye olduk hala bi halt(ed) gelmedi. bekle bekle nereye kadar yeni uyelikmi acalim, forum daki nick imizle olalım dedik hatta sizler dediniz, bekliyoz bakalım maile biseyler gelecek diye. kimin yakasına yapısacam sooleyin hele....kollarımı sıvadım......
Mailine şifren gelmediyse sen nasıl oyunu açıp bizim ittifak a üye olabildin egoist ben onu anlamadım... Demekki şifren vardı ve oyunu başlatamadın... Olmadı msn den seninle görüşelim sen bana kullanıcı adın ve şifreni yolla ben bi bakem ona...
uye oldum ama ittifak tan ok gelmedi, MSN acik gelebilirsin.
bende daha hic gemi yok...:((
Yaparsın biraz azim arkadaşlar birkaç kişiye savaş yapalım ondan sonra hep beraber dağılırız ama en kısa zamanda gelişmemiz lazım yoksa bizleri rahat bırakmazlar söyleyeyim size...
bendemi gariplik war anlamiyom, bi turlu robot fabrikası için gereken Deuterium:200
u yapamıyorum. beklememmi gerekiyo yoksa baska biseyleri daha mı kurmam lazım. adam lazım bana sanırım. ama olmuyo ishte....
robot fabrikası adam basmıyo sadece yaptığın binaları daha hızlı yapmanı sağlıyo sen silahlanmak istiyosan tersane kuracan.
tabi zengin fakirin halinden ne anlar, ben adım atmaya calisiyom diyom sen kos diyon,, paramı warki tersane kurayim. bi tersane kac para sen biliyonmu ? : )
istersen nakliye ile yardım edebiliriz ama benim şu an büyük kaybım var çok bişey istemezsen gücüm yetiyorsa nakliye yapabilirim.
BEnde savunma sıfır ama yapabildikleri tek şey solar uyduları patlatmak hodre ittifakından saldırı çoğunlukta...ağır lazer lere daha doğrusu lazere önem verin...
Sözlü yazışmaya veya insanları sinirlendirecek diyaloglara girmeyin... Şuan baya bi gerideyiz bişeyler yapınca başlarız sıradan almaya ama dedğim gibi düşman kazanmamaya bakın...
Arkadaslar ben su nakliye gemilerini alınca hepinize yardım gondermeye calisacagim bana su an herhangi bir mudahale yok ve emin adımlarla ilerliyorum.Aslinda hedefim simdilik kucuk koruyucu kalkan mi ne varya onu yapıp guruptakilere malzeme tasımak ve digerlerini yagmalamak:)
o arkadaşlar ben yokken baya diyalog geçmiş, egoist aramıza hoşgeldin dostum, ittifağa kabul edildin tarafımdan, oldu mu? ;) ayrıca robot fabrikası arkadaşların dediği gibi bina yapımını olabildiğince kısaltıyor yani öyle bir robot asker üretimi yok. Tersane kurmak için şu an erken olabilir, boşver, zamanı gelecek nasıl olsa. Eyüp, saldırmak için erken bence, yani böyle bir şey yapacaksanız da benim yapacağım pek bir şey yok çünkü saldırı ağırlıklı değil savunma ağırlıklı oynadım şu ana kadar, yani saldırı aracım yok denecek kadar az, yeni üretime geçtim, o nedenle size materyal sağlamaya çalışabilirim. Yeni gelişen arkadaşları da bilhassa söylüyorum: Savunma kulesi bolca yapın, sizin için saldırı aracı çok erken, saldırı aracı yapayım derken gezegeninizden oluverirsiniz, söyleyeyim.
Zaten 1500 puanı bulana kadar saldırı amaçlı çalışmak biraz saçma olur kademelerinizi arttırmaya yeni teknolojiler bulup savunmada en iyi şeyi çıkartmaya bakın saldırı daha sonra ben mesela bana 2 kere saldıran elemanla bugün anlaşma imzaladık ben gelişene kadar birdaha bana saldırmayacağına dair söz verdi ve gelişmediğim için bana saldırdığı için özür diledi... Sizlerde size saldıran elemanlara düzgün konuşup daha erken olduğunu belirtirseniz (uslup çok önemli) size saldırmayacaklardır...
ya bide hammadde bölümünde madenleri yükselttikçe üretim seviyesi diye bişi çıkıyo o ne arkadaşlar çözemedim bir türlü.
onları %100 de çalıştırın ve enerji seviyenizin kırmızı olmamasına dikkat edin füzyoenerji santrali deteriumdan yer haberiniz olsun çok sıkışmadıkça onuda kurmayın...