orjinal oyuna para verenin aklına yanıyım

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mancoloji
31-01-2005, 19:55   |  #101  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

her işin kendi cihazı ile yapılması taraftarıyım,oyun için PC hiç birzaman bana konsol tadını vermedi.
Ayrıca oyunların özellikle sizin cihazınız için tasarlandığını göz önünde bulundurun.
Ucuz 2. el PC ve konsol oyunu bulmak için ebay gibi siteleri de tercih edebilirsiniz.Worldwide satış yapan kullanıcılar mevcut.

Banned
01-02-2005, 10:35   |  #102  
Banlandı
1,157 mesaj
alıntı:
Dediğin tüm oyunları xbox' ımda install' sız, takılmasız, full grafikli sorunsuz oynarım. Normal bir pc mouse' u ve klavyesi takıp xbox ta oynayabiliyorsun, yeterli mi? Hani fps oynanmaz diyodun ya ondan dedim, pc dekinden katkat hızlı fps oynanıyo xbox' ta. Biraz araştırırsan anlarsın, bu arada ağız dalaşınada girmek istemiyorum artık senle yeter ok?
Ben sadece çok beğendiğiniz ve uzun zaman beklediğiniz bir oyun, film, müzik vs... varsa gidin orijinalini alın, olmuyosa taksitle alın, o da olmadı bekleyin ucuzlasın diye alternatif say mıştım. Sen kalkıp ordan bana yok benim senin kadar çok param yok! gibi tavrından dolayı olay büyüdü neyse, takıl işte ya!:)

Peki XBox'ta Anti-aliasing gibi grafik kalitesini maksimum seviyeye çıkaracak ayarlar mevcut mu?PS2-XBox filan oyun platformları olabilir ama PC'nin kalitesini veremeyeceklerinden eminim.Çünkü 500$'lık GeForce FX6800Ultra'nın da bir farkı olmalı.BENCE PC!

Gökhan Varişler
01-02-2005, 14:00   |  #103  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj
alıntı:
Gönderen : Diablo50
Peki XBox'ta Anti-aliasing gibi grafik kalitesini maksimum seviyeye çıkaracak ayarlar mevcut mu?PS2-XBox filan oyun platformları olabilir ama PC'nin kalitesini veremeyeceklerinden eminim.Çünkü 500$'lık GeForce FX6800Ultra'nın da bir farkı olmalı.BENCE PC!

+1 hiçbir zaman oyun konsalları pc nin önüne geçemez.

mancoloji
01-02-2005, 14:00   |  #104  
Üye
54 mesaj

500 $ lık kart'ın maliyeti 50 $ lık karttan ne kadar fazla?
Bu durumda zaten en iyi görüntü kalitesini verecek kartlar konsollarda kullanılıyor ayrıca 500$ lık ekran kartına sahip bir PC yi 5 yıl öncesinin teknolojisi ile kıyaslamak saçma zira yakında PS3
X BOX 2 vs... geliyor durun ve o zaman görün:)

Banned
01-02-2005, 21:17   |  #105  
Banlandı
84 mesaj
alıntı:
Gönderen : varisler3

alıntı:
Gönderen : Diablo50

+1 hiçbir zaman oyun konsalları pc nin önüne geçemez.

çoktaaaan geçtide haberin yok, xbox görmedin belki galiba ama hiç adınıdamı duymadın be!??? Oyun kobsolun işi, pc de ruh yok kardeşim! Ne o öyle bir doom3 oynamak için 6 gb install' lar, mavi ekranlaarr, takılmalaarr, yok işletim sistemi sorunlarıı.
Valla aynı doom3 ü xbox ına takıp restart' tuşunu kökledinmi olay bitiyo, ne konsol' pc'yi geçemezi yaa!:)?? Geçeli yıllaaar oldu::)))
Uyuyun daha::::)))))

theironman
01-02-2005, 21:23   |  #106  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

bana kalırsa abartıyorsun

Banned
02-02-2005, 12:00   |  #107  
Banlandı
84 mesaj

E abartıyosam bana pc de  oyun oynamanın bir avantajını söyleyin ozaman susiym ok!? Sayıyorum işte:
6 gb install' lar, mavi ekranlaarr, takılmalar,işletim sistemi sorunları...
Bu oyun oynamak değil işkence be!
Oyun dergilerinde internette yerel basında pc oyuncularının şikayetlerini okuruz hep, konsol değil. Nedenleri belli işte, yukarıda saydığım işkenceleri biz hiç çekmiyoruz. Nedenini anlayamadığım siz pc oyuncuları çekiyorsunuz.
Yalan mı???Hayır bana savunulacak bir yanını anlatın oyun oynama konusunda eyvallah, ama YOK!!! :)

Son Düzenleme: anten ~ 02 Şubat 2005 12:02
mrcplus
02-02-2005, 12:09   |  #108  
Yıllanmış Üye
564 mesaj

Kardeş bu konudu burada cıvıdı millet korsanı bıraktı yok xbox tu yok pc ydi deyip duruyo.Konuya bakarsanız burada oyunların yada xbox mu pisimi tartışmasının yapılmadığını gorursunuz.Lütfen o konuları uygun yerde açınız.

Korsan hiç bitmez demekler bu iş çözülmez.Koy bakalım her kose başına zabita bitiyormu bitmiyormu(olanak dişi o ayrı mesele).Biz genelde bazı konularda ya orgutleniriz yada orgutlenemeyiz ikisinin ortası olmaz.Korsan çok iyi orgutlenmis bir organize suc cetsei desem yeridir genelde hepsi aynı kaynaktan çıkıyo.Buna karşı ise biz korsanı engellemek için bir şeyler yapmıyoruz.Sonrada korsannn bitmezzz diyoruz.E doğal olarak da bitmiyor.
Forumların amacı bazi konularda fikir beyan etmek ve tartişmak olarak biliyorum ben.Galiba buranın işi değilmi yok sa.Nedemek yani şimdi bu konuyu kapatalim.Bir arkadaş guzel bir konuya değinmiş bizde goruslerimizi bildiriyoruz.Eğer size uygun değilse ve kapatalim bu konuyu diyorsanız ozaman siz de buraya yazmayın okumayın vesselam....

İyi çalışmalar.....

theironman
02-02-2005, 12:36   |  #109  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

ya uzatmayın boş yere, 8 sayfa oldu hala bir noktaya varılamadı, uzatmayın.

aytzey
02-02-2005, 15:00   |  #110  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

evet arkadaşlar uzatmayalım konuyu yok yere tam 8 sayfa oldu biraz da siteyi düşünelim LÜTFEN

onursa
02-02-2005, 15:23   |  #111  
Yıllanmış Üye
471 mesaj

tamam arkadaşlar sakin olun bakın sonuç kötü olur iyilik edin iyilik bulun yanlışmı söylüyorum [:0]

aytzey
02-02-2005, 15:32   |  #112  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

Varisler3 arkadaşım tamam lütfen olayı daha da kızıştırmayalım Olay burda tatlılıkla bitsin

Gökhan Varişler
02-02-2005, 15:57   |  #113  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

ok abi ya adam saçmalıyo işte sildim zaten

safri
05-02-2005, 22:03   |  #114  
OP Yıllanmış Üye
278 mesaj

Arkadaşlar hepinize teşekkürler kısa bir toparlama yaparsak bilgisayar oyunlarının ve tabi bilgisayarların profesörleri olan sizlerin aynı zamanda sosyallikten , gelir dağılımından ve sorunları adabıyla tartışmaktan(kansav ve antenin tartışmaları beni üzdü) geri kalmadığınızı gördüm  aslında asosyal değilmişiz bazılarının aksini iddia ettiği gibi.

Gelelim sadede ;gerçektende açlık ve yoksulluk edebiyatı toplumumuzun ağzına pelesenk olmuş.Birine mikrofonu uzattığımızda hiçbir zaman durumunun iyi olduğunu , şükredeni görmedik bu zamana kadar,ama röportajı bitirdikten sonra 50 milyarlık arabaya atlayanları çok gördük.Türkiyede bizler ne yazıkki beleşciliği tercih ediyoruz emeğe saygı ise sıfır,ama sonra emekçilerin hakları ne olucak diye sokaklara dökülüyoruz.Yani acayibiz biraz.Biz alışkınız kolaya üretmek yerine tüketmeye.   

Dünyada en çok google'a tıklanan ülkenin türkiye olduğunu biliyormuydunuz ; ya da İzmit depreminde dağıtılan yardımların çoğunun hayatları yıkılmış insanların değilde bölgenin zenginlerinin eline geçtiğini,yada şunu kesin duymuşsunuzdur size el açan dilenen yardım istiyenlerin sokaklarda sizden daha zengin olduğunu hatta çok acayip bir örnek size sizden ekmek parası dilenen bir dilencinin istanbulda ekmek atölyelerinden birine ortak olduğunu biliyormuydunuz...İşte böyle biz farklı bir milletiz dünyanın hiçbir yerinde göremiyeceğiniz kadar hümanist yada bir o kadar vahşi olabiliyoruz kimi zaman.Korsanın engellenmesi çokta mümkün görünmüyor biz kapımızın önünü temizlemeye yeltenmedikçe.

Katılan herkese teşekkürler bu forumu silmeye kıyamadım.Bazı arkadaşlar siteyide düşünelim demiş ama onlar bizi hiç düşündülermi.Hiçbir tepki verdilermi.Vogel burda gibi bir yayın kuruluşunda çalışan onca muhabirden editörden tek bir tepki geldimi hayır ; o yüzden bir ibret vesikası olarak kalıcak ve söyleyecek sözü olanlar burdan haykırıcak çünkü bizler duyarlıyız... kolay gelsin herkes elinize ve fikrinize sağlık...

Son Düzenleme: safri ~ 05 Şubat 2005 22:08
mrcplus
05-02-2005, 23:27   |  #115  
Yıllanmış Üye
564 mesaj

Keşke su konu 8 sayfa olmadan su son solediklerini yazsaydın.Ozaman çok sayfa olmaz dı belki ama en azından +1 lerle dolu sayfalar olurdu.benim fikrim tabi.

Düşünen ve dusunduren insanlara iyi çalışmalar

mancoloji
06-02-2005, 16:23   |  #116  
Üye
54 mesaj

yazacaklarım konu ile alakasız biraz abes olacak ama konu içinde tartışıldı diye yazıyorum,Sony yeni çıkaracağı oyun konsolu PS3 için
DDR 2 bellekleri çok yavaş bulmuş ve adını hatırlayamayacağım bir firmaya 800 Mhz. hıza ulaşan ramler hazırlatıyormuş,ayrıca ATI nin X Box 2 için hazırladığı grafik yongası piyasadaki en hızlı ATI kartından 2 kat hızlı çalışacakmış,işlemci olarak X Box da kullanılan Celeron yerine IBM Power PC işlemci kullanılacak.
Kaynak bu ayki Chip.
Hala PC de oyunu savunanlar varsa uygun bir başlık altında tartışırız...

alt169
12-02-2005, 13:47   |  #117  
Taze Üye
15 mesaj
alıntı:
Gönderen : safri

Arkadaşlar hepinize teşekkürler kısa bir toparlama yaparsak bilgisayar oyunlarının ve tabi bilgisayarların profesörleri olan sizlerin aynı zamanda sosyallikten , gelir dağılımından ve sorunları adabıyla tartışmaktan(kansav ve antenin tartışmaları beni üzdü) geri kalmadığınızı gördüm  aslında asosyal değilmişiz bazılarının aksini iddia ettiği gibi.

Gelelim sadede ;gerçektende açlık ve yoksulluk edebiyatı toplumumuzun ağzına pelesenk olmuş.Birine mikrofonu uzattığımızda hiçbir zaman durumunun iyi olduğunu , şükredeni görmedik bu zamana kadar,ama röportajı bitirdikten sonra 50 milyarlık arabaya atlayanları çok gördük.Türkiyede bizler ne yazıkki beleşciliği tercih ediyoruz emeğe saygı ise sıfır,ama sonra emekçilerin hakları ne olucak diye sokaklara dökülüyoruz.Yani acayibiz biraz.Biz alışkınız kolaya üretmek yerine tüketmeye.   

Dünyada en çok google'a tıklanan ülkenin türkiye olduğunu biliyormuydunuz ; ya da İzmit depreminde dağıtılan yardımların çoğunun hayatları yıkılmış insanların değilde bölgenin zenginlerinin eline geçtiğini,yada şunu kesin duymuşsunuzdur size el açan dilenen yardım istiyenlerin sokaklarda sizden daha zengin olduğunu hatta çok acayip bir örnek size sizden ekmek parası dilenen bir dilencinin istanbulda ekmek atölyelerinden birine ortak olduğunu biliyormuydunuz...İşte böyle biz farklı bir milletiz dünyanın hiçbir yerinde göremiyeceğiniz kadar hümanist yada bir o kadar vahşi olabiliyoruz kimi zaman.Korsanın engellenmesi çokta mümkün görünmüyor biz kapımızın önünü temizlemeye yeltenmedikçe.

Katılan herkese teşekkürler bu forumu silmeye kıyamadım.Bazı arkadaşlar siteyide düşünelim demiş ama onlar bizi hiç düşündülermi.Hiçbir tepki verdilermi.Vogel burda gibi bir yayın kuruluşunda çalışan onca muhabirden editörden tek bir tepki geldimi hayır ; o yüzden bir ibret vesikası olarak kalıcak ve söyleyecek sözü olanlar burdan haykırıcak çünkü bizler duyarlıyız... kolay gelsin herkes elinize ve fikrinize sağlık...

safriye katılıyorum.
korsanın önüne geçilmeyeceği gibi , yazılım şirketleri de korsandan vazgeçemezler.çünkü bedavaya onların programlarının reklamlarını yapıyorlar

theironman
12-02-2005, 13:48   |  #118  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

kesinlikle

Raziel
21-02-2005, 19:18   |  #119  
Yıllanmış Üye
936 mesaj

safri konuyu "orjinal oyun alanın aklına yanayım" diye açmışsın, bu kadar laftan sonra hala aynı görüşte misin :)

safri
02-03-2005, 22:17   |  #120  
OP Yıllanmış Üye
278 mesaj

Raziel artık yazılanlardan sonra sadece aklıma yanıyım diyorum :)))

cico
02-03-2005, 22:39   |  #121  
Yıllanmış Üye
561 mesaj

e buda bi gelişme dimi?

Raziel
05-03-2005, 09:19   |  #122  
Yıllanmış Üye
936 mesaj

bilmem öylemi

ykp
07-03-2005, 17:49   |  #123  
Taze Üye
6 mesaj

evet

"arkadaşlar     guguli.myfreebb.com      isimli site benimdir fakat üye kıtlığı çekiyoruz üye olursanız sevinirim."

theironman
07-03-2005, 18:14   |  #124  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

alakasız yere yazıyorsun dikkatini çekerim.

Turhan
07-03-2005, 22:51   |  #125  
Yeni Üye
31 mesaj

Call of duty piyasaya fiyata 104 milyon TL bir oyun. Ben bugün aldım ne kadara dersiniz tamı tamına 4 milyona.Şimdi benden 4 milyona değilde gidip 104 milyona almamı kim isteyebilir ! Oyunu üreten yeterince satmış köşeyi dönmüştür. Şimdi ben 4 milyona aldığım cd leri çoğaltamız mıyım. Mal benim değilmi istediğimi yaparım ister çoğaltır ister çöpe atarım. Ama siz bana bakmayın gidin 104 milyona alın !