sıvı azotla oc'nin kralı yapılır
Overclock yapmayı biliyormusunuz ?
sıvı azotla oc'nin kralı yapılıİşi bilenin hali başka ;)Aklımda birşey var aslında su soğutma sistemi kurup sıvı azotla doldurulabilir. Sıvı azotun maliyeti ne olur bilemem ama Kimyevi maddeleri sıradan halk alamıyor malesef böyle olmasıda gerek zaten(terörist saldırılar açısından neyse. ) Sıvı Azot'u Kimya Hocanızın kanına girip temin edebilirsiniz...
Su soğutma sistemininde tüm boru ve düzeneklerinin metal olması gerekecek , malum sıvı azotla çalışıyor olacaksınız. Plastik boruların tesisatın parçalanıp tüm donanımlarınızın harcanmasını istemezisniz.
Kötü örnek oldum belki ama neyse siz bunları evinizde denemeye çalışmayın laboratuvar ortamında yapılması gereken bir işlem yan etkileri olabilir bedelide ağır olabilir :)
Son Düzenleme: AnchryA ~ 04 Kasım 2009 00:45
gerçektenmi. önce kendinde dene. olursa bana da ver
ama fen öğretmenime sorup bizim laboratuvardan deniye biliriz. ama sorarım olurmu diye.
İşi bilenin hali başka ;)Aklımda birşey var aslında su soğutma sistemi kurup sıvı azotla doldurulabilir. Sıvı azotun maliyeti ne olur bilemem ama Kimyevi maddeleri sıradan halk alamıyor malesef böyle olmasıda gerek zaten(terörist saldırılar açısından neyse. ) Sıvı Azot'u Kimya Hocanızın kanına girip temin edebilirsiniz...
Su soğutma sistemininde tüm boru ve düzeneklerinin metal olması gerekecek , malum sıvı azotla çalışıyor olacaksınız. Plastik boruların tesisatın parçalanıp tüm donanımlarınızın harcanmasını istemezisniz.
Kötü örnek oldum belki ama neyse siz bunları evinizde denemeye çalışmayın laboratuvar ortamında yapılması gereken bir işlem yan etkileri olabilir bedelide ağır olabilir :)
bizim kimya hocası vermez hem hava soğutma varken sıvı azotla kim uğraşır hemde[*<] tehlikeli
orası tartışılmaz, tehlikeli.
gülmekten öldüm valla sıvı azotGora daki tahta muhabbetine çevirmeyelim ((: beğenemediniz mi Sıvı Azot yada ingiliz tabiriyle liquid nitrogen "LN2" işte.
Sıvı Azot ile 1-2 saniyelik bir Temas halinde meydana gelen Soğuk Yanığı.Bağlantıyı izleyiniz... http://www.youtube.com/watch?v=4CzLI9Z5Wx4&
Son Düzenleme: AnchryA ~ 08 Kasım 2009 16:32
komik deyil zararlı [*<] o sıvı azot ile özel kıyafet olmadan overclock denemesi yapmak kötü sonuçlar doğuruyor en iyi hava soğutma en az zararı olan hatta yok denebilir
Gora daki tahta muhabbetine çevirmeyelim ((: beğenemediniz mi Sıvı Azot yada ingiliz tabiriyle liquid nitrogen "LN2" işte.
Sıvı Azot ile 1-2 saniyelik bir Temas halinde meydana gelen Soğuk Yanığı.Bağlantıyı izleyiniz... http://www.youtube.com/watch?v=4CzLI9Z5Wx4&
o videoyu izleyemiyom yasak diyor
Türkiye' de yasaklar bitmez , yukarıdaki dns adresini kullanarak sorun yaşamadan girersiniz. ağ ayarlarınızdan Tcp/Ip ayarları içinde dns adres gireceğiniz yeri bulabilirsiniz. adresleri girdikten sonra internet tarayıcınızı kapatıp yeniden açın dilediğiniz yasak siteler serbest olsun
bu video başka bir sitede yok mu?
9 senelik pc kullanıcısıyım evet biliyorum