Tekrar merhaba arkadaşlar,
İlk bakışta gözünüze biraz değişik gelecek forumumuza hoşgeldiniz. Bu Alpha ve Beta süreci boyunca içinizden bir çoğuyla enine boyuna konuştuk, gerek toplantılarda gerekse, mesajlarla... CHIP Online bölümünden gelen istekler ve kullanıcılarımızın isteklerini bir araya topladık...
Umarım yeni tasarımımız hoşunuza gidecektir... En iyi görüntü için tabii ki ClearType öneririm ;)
Ama öncelikle bu süre zarfında bana yardımcı olan üyelerimiz Coşkun OLCA, tuncab, BOOMFUNKMCS, CU_GS7, Serkan Karadaş, Borga-X ve hiç ortalarda gözükmeyen fakat düzineler sayfa önerileriyle katılan Me@'ya teşekkürler...
Coşkun Olca ve tuncab çok güzel 1-2 rehber de hazırladılar:
Standart Editör ile Klasik Editör arasındaki Farklar
Yanıtlarıma nasıl resim ekleyebilirim?
Yanıtlarıma nasıl video ekleyebilirim?
Rep Puanları ve Yıldızları
Denetim Masası
Kullanıcı Adı değiştirme
Yeni Bloglar
Avatarımı nasıl değiştirebilirim?
Benim... Nedir?
Çevrimiçi / Çevrimdışı Durum
Diğer sorularınız ve görüşleriniz için yine bu forumu kullanabilirsiniz.
RE: Hoşgeldiniz...
ellerinize sağlık..
anlık bildiri cubuğu gibi bir arac yapılamazmı ?facebook uygulama cubuğu gibi
Hoşbulduk. Öncelikle elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Biraz yadırgadım; bu da eskisine olan alışkanlıktan kaynaklanıyor. Bakalım kullandıkça öğreneceğiz yenilikleri. Şöyle kabaca gezdim de, bir hayli yenilik var.
Tebrikler, daha hoş olmuş =)
server mi değişti bu arada
Server Error in Application "CHIP ONLINE"
Internet Information Services 7.0
Error Summary HTTP Error 404.0 - Not Found The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Detailed Error Information ModuleIIS Web Core NotificationMapRequestHandler HandlerASPClassic Error Code0x80070002
Requested URLhttps://www.chip.com.tr:80/uzmaninasor/dergi-iletisim.asp Logon MethodAnonymous Logon UserAnonymous
Most likely causes:
- The directory or file specified does not exist on the Web server.
- The URL contains a typographical error.
- A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
Things you can try:
- Create the content on the Web server.
- Review the browser URL.
- Createa tracing rule to track failed requests for this HTTP status code andsee which module is calling SetStatus. For more information aboutcreating a tracing rule for failed requests, click here.
Links and More InformationThis error means that the file or directory does not exist on theserver. Create the file or directory and try the request again. View more information »
çıkıyor da
Tebrikler Selçuk Bey bir çok güzel ve değişik özellik gelmiş.
Yalnız bir soru sormak istiyorum size yeni tasarımda eski forumu kullanabilme gibi bir seçenek olacak mı? kimi forumlarda bu özellik var çünkü.
İlk başta bir yadırgama var ama zamanla alışacağız yinede yeni tasarım çok değişik geldi bana bir çok forumda olmayan özellikler aynı anda eklenmiş foruma.
Evet, bir süre zarfında alışılacak... Biz alıştık artık eskidi bile gözümüzde :P Aslında bir çok değişiklik eskiye alışanlar için yapıldı tekrar başa dönerek....
Daha keşfedecek şeyler var ;)
Yeni tasarım güzel olmuş gerçekten. Konuların altlarındaki, eskiden açılmış konuya benzer konular galiba eski forumda yoktu. Bu özelliğin gelmesi iyi olmuş. Yalnız REP yerine Teşekkür butonu olsaydı ve şu reklamlar ekranın her iki tarafına da eşit şekilde konulup forum ortalansaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
"Bugünün Mesajları"nda, bir konuya yanıt verildiği zaman en üste geliyordu konu. Şimdi biraz değişmiş; cevapladığımız bir konuya yeni yanıt verilmişse takip etmesi zor olacak bu durumda. Yoksa ben yanılıyor muyum?
"Bugünün Mesajları"nda, bir konuya yanıt verildiği zaman en üste geliyordu konu. Şimdi biraz değişmiş; cevapladığımız bir konuya yeni yanıt verilmişse takip etmesi zor olacak bu durumda. Yoksa ben yanılıyor muyum?eltahire bu konuda katılıyorum bu şekilde konuları takip etmesi daha zor oluyor eskisi gibi konuya yanıt gelince en üste gelmesi çok iyi olur bence.