RE: Hoşgeldiniz...
Ya sabahki forumunun resmini bulsam vercem.Yani eski forumun resmini bulsam
Bugünün Mesajları
işte böyle bir kısım vardı en çok okunanların yanında ona tıklardım hep oradan forumu takip ederdim.
Ya sabahki forumunun resmini bulsam vercem.Yani eski forumun resmini bulsam
Bugünün Mesajları
işte böyle bir kısım vardı en çok okunanların yanında ona tıklardım hep oradan forumu takip ederdim.
Resmini koydum yukarıya, onlardan başka bir şey yok. Bugünün mesajları sadece isim değiştirdi, konuları oldu... Başka bir değişiklik yok.
Hızlı Geçiş -> Bugünün Konuları = Eski Forum "Bugünün Mesajları" hiç bir değişiklik yok. Her ikisinin kodunu da ben yazdığım için bu konuda sana teminat veririm ki, hafızan seninle oyun oynuyor, onun eskiden ne olduğu konusunda... Bügünün Mesajları hiç bir zaman bugün 00:00'dan daha eski konuları göstermedi... En çok okunan (24s) içerisinde dünden de mesajlar olabilir. Ama onun süresi 24 saattir.
Selçuk İslamoğlu
Henüz 10 ayrı puan almamışız demek ki :) Benim REP'im 17 vs'ydi ama toplam 4-5 kişidir en fazla veren. En az 10 unique oy olmak zorunda...
Tamam.
Ama ben mesela dünyanın en uzun forumu kısmına mesaj yazdım bugünün konularında çıkmadı.Yani eski koulara verilen cevaplar bugünün konularında gösterilmiyor.Bugünün mesajlarında eski yeni koulara verilen cevaplar hepsi bir sayfada olurdu.
Ama ben mesela dünyanın en uzun forumu kısmına mesaj yazdım bugünün konularında çıkmadı.
"Dünyanın en uzun forumu" konusu dün de, ondan önceki gün de "Bugünün Mesajları"nda değildi. Oraya yeni mesajlar atıldıkça Aktif Konularda görülür, bugünün mesajlarında değil...
İkisini karıştırıyorsun gibi geldi bana veya birlikte kullandığın için hatırlamıyorsun.
Tamam bugününm mesajları eski konuları göstermedi de ama eski konulara verilen mesajları gösteriyoru bugün o eski konuya mesaj yazıldıysa.
Ya Selçuk Bey yeminle diyorum hatırlamak değil daha foruma ilk girdiğimde bugün yani, bugünün mesajları nerde dedim.Bu günün konularında esiden açılmış olan konulara bugün yazılan mesajlar gözükmüyor .Eski forumda Bu günün mesajları kısmında vardı.Ay başım ağrıdı valla.
Ya Selçuk Bey yeminle diyorum hatırlamak değil daha foruma ilk girdiğimde bugün yani, bugünün mesajları nerde dedim.Bu günün konularında esiden açılmış olan konulara bugün yazılan mesajlar gözükmüyor .Eski forumda vardı.Ay başım ağrıdı valla.
Ya tamam dedim ya :) Bir daha bak Bugünün Konularına.... Bu konuda başka bir iki yorum daha aldım sonuçta... Madem öyle buyrun...
Çok Teşekkür Ederim:D
Hoşbulduk, elinize sağlık, ilk başta biraz garip geliyor ama yavaş yavaş alışmaya başladım bile, repler rütbeler hatta yavaş yavaş nick'ler bile değişmeye başlamış, küçük bir düzenlemede ben yaptım:)
Bugünün mesajları eskisi gibi olmuş ilk hali banada çok zor gelmişti böyle daha iyi :)
Birde eskiden Ö.M. tıklayınca ayrı pencerede çıkardı şimdi direk olarak açılıyor gene pencere olarak çıkması güzel olurdu.
guzel olmus renk gelmıs foruma :) ama bıraz goz yorucu gıbı ama zamanla alıscaz
Birşey soracağım.Bu durumumuzu biz kendimiz değiştirebiliyormuyuz?Değiştirebiliyorsak nerden değiştirebiliriz?
bırde forumda ılk attıgımız mesaj ılk actıgımız konu fln onlar gozukse cok guzel olur.sahsen ben ılk actıgım konuyu ılk attıgım mesajı cok merak edıyorum
bırde forumda ılk attıgımız mesaj ılk actıgımız konu fln onlar gozukse cok guzel olur.sahsen ben ılk actıgım konuyu ılk attıgım mesajı cok merak edı
Forum & Üyeler kısmından "Benim..." dedikten sonra "Konularım", "Yanıtlarım" bölümleri var forum üzerinde açtığın ilk konuyu, verdiğin ilk yanıtı bu yolla görebilirsin.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (1) ~ 28 Haziran 2009 12:19
Çok güzel tebrikler ama şu çerçevenin yeşil olma falan durumları canımı sıktı.Kimler online kimler değil anlaşılıyorSabah mahmurluğu. (Öğleni geçtiğinin farkındayım ama erkek adam Cumartesi gecesi geç yatar, oyun gecesidir.) Anlayamadım bir an. Bence 'normal' bir kullanıcının 'gizli' takılmasının bir nedeni yok. Kimlerin çevrimiçi olduğunu görmek bence daha anlamlı. Yeni üyeler bazen özel mesaj atıyorlar, bir mesajdaki yorumla ilgili. Onlara yardım edebilmemiz için belki de anlık çevrimiçiliğimiz önem kazanıyor.