Ama bak senin içinde iyi oldu bu bugünün mesajları ksımı fena mı oldu :DEskisi gibi değildi sabah farklıydı.
RE: Hoşgeldiniz...
Yeni güncelleme düzeni.Eski mesajı güncellersen bgun yeni mesaj girmiş gibi yeşil ok un orda görünüyor böylelikle o kişinin eski mesajını düzelttiğini anlayabiliyoruz o eski meesaja gitmemize gerek kalmıyor,zaten güncellediğide bilemezdik,hiç görmemişsek mesajı.
Yeni güncelleme düzeni.Eski mesajı güncellersen bgun yeni mesaj girmiş gibi yeşil ok un orda görünüyor böylelikle o kişinin eski mesajını düzelttiğini anlayabiliyoruz o eski meesaja gitmemize gerek kalmıyor,zaten güncellediğide bilemezdik,hiç görmemişsek mesajı.Ok güzelmiş:) Daha süprizler var mı acaba? Chip forum El kitabı isterek
Hayırlı olsun yeni Temamız.. sabahtan beri sitedeyim bi hayırlayamadım ..
pcwordAAyyy bu yeni forumu bir sevdim bir sevdim ,SELÇUK BEY'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
resmen giriştin Selçuk abiye. o olmamış bu olmamış diye.
Yani iyi bir kullanıcısın belli oluyor! en sonunda tşk geldi...Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 28 Haziran 2009 17:53
EE istediğim kısım geldi sen farketmedinmi bugünün mesajları kısımın eksik olduğunu.Çünkü bugünün konuları vardı ondada eski konulara verilen yeni bugün girilen mesajlar verilmiyordu buda takip sorunu yaşattı bende.Mesela dünyanın en uzun konusuna ilk mesaj yazdım bugün ama gelde ara dur o mesajı sadece forum ana sayfasından diğer konu dışı bölümüne kadar inipte buldum.Kaldıki diğer üyelerin eski konulara girdiği bugünkü mesajları takip etmek çok zorlaşmıştı :DBunu dile getirdim:Ama tabi Selçuk Bey'fena uğraştırdım .
Selçuk İslamoğlu
Ekleyeyim:
ID'ler tekildir. Yani o ID silinse bile yerine başka biri gelemez aynı ID ile. Bu sadece görünüm açısından değil, "aynı başlıklı" iki konunun birbirinden ayrılmasına da yardımcı olur.
uyku sersemliği pazar günü olur o kadar eksik sağolasın abi.
Unique ID.
pcword burdamın sen yani birisi mesaj yazmasını mı bekliyorsun ne hızlı cevaptır o ya.Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 28 Haziran 2009 17:00
emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim bu sefer güzel olmuş forum gerçi eskidende güzeldi
benim en sevdiğim kısım şu kişisel kısmında konularım altında açmış olduumuz konuların listesi var hoş olmuş ellerinize sağlık
Ceryanlarım ikidebir kesilmese :D neyse aşağıda hızlı yanıt bölümü var oradan yazarım genelde:DYanıtla bölümünü pek kullanmam.İfade ve alıntı yapıcaksam kullanırım.
pcword burdamın sen yani birisi mesaj yazmasını mı bekliyorsun ne hızlı cevaptır o ya.Son Düzenleme: MBTGROUP ~ 28 Haziran 2009 17:13
Forum yanıtlarında mesela bu konuyu üç kere gösteriyor diğer bazı konuları 8 kere göstermiş bunu çözemedim?
pcwordCeryanlarım ikidebir kesilmese :D neyse aşağıda hızlı yanıt bölümü var oradan yazarım genelde:DYanıtla bölümünü pek kullanmam.İfade ve alıntı yapıcaksam kullanırım.
"zamandan hızlıyım"
hoşbulduk arkadaşlar tolgahanter artıl tolter oldu herkezin bilgisine :-D