Yayınların ve kanalların sayısı artırılana kadar bol bol üç boyutlu film çekseler, oyun hazırlasalarda sadece çeviri özelliğini kullanmasak.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
LED TV DOĞRU BİR SEÇİM, ALMIŞKEN 3D TV ALIN ÇOK FAZLA FİYAT FARKI OLMADIĞI HALDE 3 BOYUT KEYFİ ÇOK BÜYÜK BİR ARTI, BİRDE NEDEN SONY, ÇOK KAN KAYBETTİ SONY, BEN LG'Yİ TAVSİYE EDERİM, SONY BİLE LG'NİN 3D TVLERİNİN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETTİ VE FPR GÖZLÜK TEKNOLOSİNE TALİP OLDU.evet hocama katılıyorum almışken 3d alın sonra pişman olursunuz. Lg ve Samsung tercih etmenizi isterim.
3d tv alırsanız yayınları, kanalları falan hem 2d izleme hem de 3d izleme şansına sahip olıuyorsunuz. Zaten tv de bir kaç marka var. Sony, Lg, Samsung vs. Samsung ve Sony nin panelleri falan güzel ama aktif sg gözlük kullanıyor. Ama Lg nin panelleri hem güzel hem de pasif fpr gözlük teknolojisi kullanıyor.
3d tv alırsanız yayınları, kanalları falan hem 2d izleme hem de 3d izleme şansına sahip olıuyorsunuz. Zaten tv de bir kaç marka var. Sony, Lg, Samsung vs. Samsung ve Sony nin panelleri falan güzel ama aktif sg gözlük kullanıyor. Ama Lg nin panelleri hem güzel hem de pasif fpr gözlük teknolojisi kullanıyor.gerçekten pasif fpr gözlüğü tercih etmenizi bende tavsiye ederim. zaten incelerseniz iki gözlüğü de farkı anlarsınız rahat bir şekilde.
Görüntüsüde çok şık Fpr teknolojili gözlüğün, boşuna lg'nin 3D tv çeşitlerine en iyi 3D tv ünvanı kazandırmadı bu harika gözlük.
Evet tasarıma önem verdiklerini fpr gözlüğüne bakınca anlıyoruz. Sg gözlüğü teknolojisinin yanında oldukça zarif..
Teknolojiyi artık her firma birbirini örnek alarak oluşturabiliyor. Ama tasarım olaya renk katıyor.. Fpr gözlüğünün tasarımı ve renkleri benim çok ilgimi çekmişti.
Kesinlikle zaten onlar istemede arada bir fark muhakkak oluyor.
hep bir adım ileride düşünüHep bir adım ilerde oluyorlar ilerde düşündükleri için, fpr teknolojili gözlükle çalışan 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini üretip kullanıcılarına sunalı nerdeyse bir yıl oldu, ama diğer firmalar bırakın daha ileride bir teknolojiyi aynı teknolojiyi bile üretemediler.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 21 Ekim 2011 16:01
Diğer firmalar hala kendilerini tekrarlıyorlar.. Sg gözlüğü teknolojini geliştirip "gelişmiş sg gözlüğü" üreteceklermiş..2012'de..:)) Bu kadar zaman geçmesine rağmen fpr gözlüğünü çıkartamadılar bile..
Sg gözlüğü teknolojisi sanki süper hatta mega bir teknolojiymiş gibi vazgeçemiyorlar...
Sg teknolojili gözlüğün her tarafını geliştirseler ne olacak, adı sg olduktan sonra bedava verseler bile satın almam, satın alıp izleme yapmam ki onlarda bedava vermiyorlar zaten, askine fpr gözlüğün on katı gibi fiyata satışa sunuyorlar, lg olmasaydı lg'nin 3d tv çeşitleri olmasaydı üçüncü boyuta asla geçemeyecektik.
Fpr gözlüğü teknolojisi sg gözlüğünün hem en büyüh hem de önüne geçemeyeceği rakibi oldu. Ne yapsalar ne etseler fpr gözlüğünün bir adım önüne geçiremezler..