Strateji yada yarış oyunları en iyisi, 3D tv'de oynandığını düşünürsek eğlencenin dozunu tahmin etmemiz zor olmasa gerek.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
Evet benim de en çok seviğim oyun ların başında geliyor futbol ve araba yarışı.. Ama bunun yanında diğer sporlarla ilgili oyunlar da dikkatimi çekiyor..Örneğin tenis oyunu gibi..
Olabilir.. Anladığım kadarıyla futbol oyununu forumdakiler de seviyor.. Futbol oyunu partisi yapabiliriz..
Ben pek anlamam ama ona göre, hepimizin bildiği bir oyun bulsak, birde partiyi kim verecek onu kararlaştırsak, ben davet etmek isterdim ama biliyorsunuz ben henüz satın alamadım fpr teknolojili 3d tv'mi :(
Danini çağırmıyorki sadem, zorlamı çağırttıracağız kendimizi boşver, o tek başına oynasın oyununu, izlesin filmini, yapsın partisini, bizde 3d çeşitlerinden birini satın aldığımızda onu çağırmayalım tamam mı.
Çünkü benim olmadığım yere dasti gitmez =)
Dasti bu hafta sayısal loto oynamanızı tavsiye edeceğim. Belli mi olur şans size güler ve dev ekran bir 3d led, smart, full hd veya sinema tv çeşitlerinden birini değil belki birkaçını satın alırsınız..:))
Ben daha lg'mi, lg 3D tv'mi satın almadan chipte satışlar başlamış, yapmayın böyle alınganlıklar arkadaşlar, daha partiler vereceğiz, oyunlar oynayacağız, filmler izleyeceğiz, Fpr teknolojili gözlük kardeşliği bizimki ona göre :)
Evet. Forumdaki arkadaşlar 3d led, smart, full hd veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alsınlar da ne filmler izleyip ne oyunlar oynayıp haklarında yorum yapacağız.... Daha çok şey paylaşacağız..
Computeraddict haklısın şimdi fpr teknolojili gözlükten, 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden bahsediyoruz, satın aldığımızda da izlediğimiz filmlerden, oynadığımız oyunlardan yaşadığımız eğlenceden bahsederiz.
Öyle güzel bir eğlence kaynağımız varki, lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri, bu televizyonların sunduğu artılar okadar fazlaki paylaşa paylaşa bitiremeyiz zaten.
Çok doğru dolu dolu bir 3D TV teknolojisi çıkarmış LG.
Gündüz iş yerindeyken vakit geçmek bilmiyor.. Ama akşam eve gidip 3d led tv'nin başına oturduk mu film izlerken, video çevirisi izlerken ve oyun oynarken zaman su gibi akıp geçiyor..
Eğlenceli bir film, video izlerseniz tabi hemen geçer :)
Gündüz iş yerindeyken vakit geçmek bilmiyor.. Ama akşam eve gidip 3d led tv'nin başına oturduk mu film izlerken, video çevirisi izlerken ve oyun oynarken zaman su gibi akıp geçiyor..sorma yaa akşamları çok çabuk zaman geçiyor acaba bilgisayarım mı yavaş benim bişey yapamıyorum :(( siz de 3d led tv var tabi ki orada ne izlesem diye karar veremiyosunuzdur verene kadar da zaman geçiyodur :D
Fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almış olsam işteyken plan yapmaya başlarım ben akşam hangi filmi izlesem, hangi oyunu oynasam diye, akşam hiç vakit kaybetmeden televizyonumun başına kurulmak için.