Fpr gözlük teknolojili 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle tüm rakiplerini saf dışı bıraktı lg, şuanda lg'nin tek rakibi kendisi.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
Evet Ayse şu anda en iyi 3d tv teknolojisi Lg'de olduğu için tek rakibinin kendisi olduğuna ben de katılıyorum.
Diğer firmaların fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin üzerinde bir teknoloji çıkartamıyacakları o kadar açık ki, çıkartabilecek olsalardı Lg'nin gerisinde kalmamak için çoktan çıkartırlardı, o nedenle 3D tv sektöründe yeni bir atak olursa eminim bu lg tarafından olur.
Çok iyi bir teknoloji üretecekleri kesin, belkide fpr gözlüklü 3D tv üzerine değilde, gözlüksüz 3D tv üzerine yapılan bir çalışma içerisindedirler, bana bu kısmı daha mantıklı geliyor
Gözlüksüz 3d tv'ler üretiliyor. Ama hepsinin fiyatları çok pahalı. Bu durumda Lg, gözlüksüz 3d tv'leri bizim satın alabileceğimiz rakamlara üretip satmalı.
hangi marka çıkardı şu andaŞuanda benim bildiğim gözlüksüz 3D tv üreten markalar toshiba, samsung ve lg.
LG fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde gösterdiği başarıyı gözlüksüz 3D tv'lerinde de gösterirse bu kez de gözlüksüz en iyi 3D tv ünvanı alır bence.
Evet gözlüksüz 3d tv çeşitleri piyasalarda.. Ama satın almak istesek fiyatlar çok uçuk.. Bu yüzden şu anda bizim alabileceğimiz en iyi 3d tv fpr gözlüklü Lg 3d led,smart, full hd ve sinema tv çeşitleri..
En mantıklısı bu gerçekten. Fiyatıyla, görüntü kalitesiye, fpr gözlüğü teknolojisiyle, bakış açısının genişliğiyle...
Danini hiç gerek yok.. Fiyatlar çok yüksek.. Deneme şansım da olmadı san görüntü kalitesinden veya parlaklığından bahsedeyim..Ama Lg'nin 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinin denedim ve hatta satın aldım ve çok memnunum..Tavsiye ediyorum..
Fpr teknolojili gözlükle izleme yapma, üçüncü boyuta taşınma olanağı sunsunda, 3D led, smart,full hd, veya sinema tv hiç fark etmez benim için.
Kötü bir şey çıkması mümkünmü işin içinde lg var, fpr teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini görmeseydim bende acabalarla cümleye başlardım ama şimdi çıkacak sonucun şahaneliğinden eminim.
Bakalım bu kez nasıl şaşırtacak bizi lg, açıkcası 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden bu başarıyı beklemiyordum, ben lg'ninde sg gözlükle üçüncü boyuta taşınacağını sanıyordum, fpr gözlük teknolojli beni çok şaşırttı.
Lg 'yi ben daha önce tanıyordum. Bir kaç ürün satın almıştım. Hiç bozulma yapmadılar.. Ama fpr gözlüğü teknolojisi ile beni de çok şaşırttılar.. 3d tv çeşitleri, mantığı, teknolojisi, rahatlığı, görüntü kalitesi, parlaklığı ve özellikle uygun fiyaıyla etkiledi beni.