Ben karar verdim bu kampanyayı kaçırmayacağım, önce magic motion kumandayı satın alacağım, sonrada 3D smart tv'yi, tersten başlamış gibi olacağım ama ne yapayım bu kampanya kaçmaz :):)) Ayşe muhteşem düşünmüşsünüz.. Herkes sizin gibi düşünürse magic motion kumanda uygun fiyatlı olduğu için raflarda bulamayız. Elinizi çabuk tutun...:)
Smart Tv (Akıllı TV) Nedir?
Ayşe sanırım bunda birde wi-fi dongle varmış ama tam bir bilgiye sahip değilim.
LG'nin smart tv'leri içinde gerekli bahsettiğiniz Wireless Dongle ve fiyatı hemen hemen aynı :(
Ayse smart tv satın alınca bu aparatları almadan da duramaz insan.. Hamama giren terler..
Wireless Dongle olmadan olmaz ama, çünkü smart menüsünde ki youtube, facebook ve twitter gibi uygulamaları kullanabilmemiz için nete girmemiz lazım, nete girebilmek içinde Wireless Dongle.
smart dv bilmem ama beni dün d smarttan aradılar d smart modüllü hd receiverin var bana özel olarak aylık 80tl lik full paketi 19 tl ye vereceklerdi kabul edemedim parasızlığın gözü kör olsun :((İyi ki kabul etmemişsin, başlangıçta 19 diyorlar, sonra faturalar sürekli artmaya başlıyor, hepsinede bir gerekce buluyorlar tabiki.
smart dv bilmem ama beni dün d smarttan aradılar d smart modüllü hd receiverin var bana özel olarak aylık 80tl lik full paketi 19 tl ye vereceklerdi kabul edemedim parasızlığın gözü kör olsun :((
isabet olmuş valla biz aynısını dijitğrkte yasadık. boşver üzülme olmaması hayrına olmuş. biz şimdi .2.5 katını ödüyoruz :(
ilk yıl ayak alışsın diye öyle kampanyalar yapıyorlar daha sonraki yıllar onun acısını çıkarıyorlar. Dünyada HD kalitede yayınları kanalları ücretsiz izlerken bize paralı izletiyorlar arkadaş. Nefes almak bile paralı olcak yakında bu ülkede.
bir yıl 19tl ödeyecekmişim 2. yıl otomatik olarak normal fiyattan devam etmiyormuş yani bir yılın sonunda kanallar tekrar şifrelenecekmiş
ama benim 2008 yılında aldığım başka dsmartım daha var eski üye olduğum için belgesel kanalları,eurosport bende açık bayramlarda diyer kanalları da açıyorlar ama pekte izlemiyorum zaten boşuna para vermeye gerek yok.