ohaa sana bi TTnet görevlisi uğrasın o zaman xD turbo internet kullananlarda da öyle xD bn bi ara denemiştim 56Kbps ile inio sonra bi coşuyor 60-70Mbps xD ama anlık bi fırlama oluyordu xD
Sonunda oldu :)
Bana görevli değil TTnet uğrasın :D
8 Mbps pakette nasıl 4 Mb /Sn. dosya indiriyorsun Melih ?
Hay ben böyle işe o zaman
HDD olsa film ve oyun sömürcem ama 80gb HDD var :S
2010 sonunda Tellcom un 100 mbit interneti geliyor bizim buraya Alacam gıcıklığına. Borç falan da kalmamış olacak. İlk önce şu 4 disk takılan depolama cihazlarından alıp içine 1.5 tb lık 4 disk takacam. Ve hayalimdeki IMDB Top 250 yi HD olarak indiricem :DO Zamana kadar net limitsiz ile aylık 200 gb download ile idare edicez
Sizin adınıza sevindim tebrik ederim hayırlı uğurlu olması ve güle güle kullanmanızı temenni ederim :D
Evet ttnet hızı düşürdü
Bu ay sonunda limitli pakete geçmekten başka yapacak bir şey gelmiyor aklıma :(
@Karamandalina
Saol valla çok güzel moral veriyorsun :D
@fox_hound
Kotalı tarifeye geçeceğine 1 Mbps'ye geç :)
8 Mbits i gördükten ve denedikten sonra 1 Mbps 'te çekilmez be Atilla :)
Melih, şaka yaptığını söyle de insanlar inanmasın be hocam. Sonra kafalarda soru işareti kalmasın. Arkadaşlar, speedtest.net bazen hatalı sonuçlar veriyor öyle. Benim de bağlantım 1 Mbit ama geçen test ettiğim de Melih'de olduğu gibi 22 Mbit küsür çıktı, tabii sadece sözde bir durum bu.
Kendilerini sevmesem de bu test olayını en doğru gösteren; http://hiztesti.ttnet.com.tr/
Ya ben bu ttnetin varyaa... Ya tam gününde düşürdüler hızı haa.Download sayacım şuan 40 GB ta.Daha yeni indirdiler hızımı . Mallık yaa bunların yaptıkları... Youtube'a girip video izleyemiyorum .... Daha ne olsun. Chip'e girerken bile zar zor girio.