sizin için yapabilceğim bi şey varsa seve seve yapmaya hazırım
"TELEKOM BİZİM" GÖNÜLLÜ GİRİŞİMİ
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Benede destekliyorum ve ne yaprsanız bende warım bi çözüm bulalım faxlarını ve telefonlarını kilitlemek olablirmesala .
alıntı:
Gönderen : WasabiBenede destekliyorum ve ne yaprsanız bende warım bi çözüm bulalım faxlarını ve telefonlarını kilitlemek olablirmesala .
sence bu bir çözüm mü?daha mantıklı şeyler yapabiliriz.bunun için hasanyasini beklememiz gerekiyor galiba..
HERKESE MERHABA,
Icmızde telekom'un bizi ne derece dolandirdigini ancak yurt disinda yasamis ve yurt disindaki internet fiyatlarini
bilenler bilebilir...
Bu ulke de yurumeyen bir seyler varsa bunun tek nedeni tekelci zihniyet'ten kurtulamamaktir...
Bu guzel ulkem'in sevgili telekom'u bize ADSL verirken :
" SIZE KULLANICI ADI SIFRELER VERILINCEYE KADAR UCRET TAHSIL EDILMEYECEK !!! "
DENMISTI (telekom'la yaptigim gorusmeler kaydedildiyse buyursun dinlesinler, bunu yetkili hanimefendi de teyid
etmisti!!!)
Aralik basindan beri arar sorarim, moralim bozulur, onunla yetinir kalirim !!!
Size tek bir ornek verecegim,asgari ucretin 1200 Euro'nun ustunde oldugu Fransa'da 2048 kbps'lik baglanti fiyati +
modem + 63 adet TV kanali+ ulke ici ucretsiz sınırsız free IP Telefon gorusmesini(sabit hatlar icin) kapsayan
paketin fiyati nekadar tahmin edin ???
30 Euro, Evet adamlar bu hizmeti 30 Euro'ya verirken....
Asgari ucretin 200 Euro'nun altinda oldugu bu guzelim ulkede bazi zihniyetler, birakin ip telefonunu, televizyon
kanallarini, ne modem'in ne de mail adresinin olmadigi 256 kbps'lik bir baglantiyi bize, bugunun merkez bankasi
kuruyla 42 Euro'ya reva goruyorlar !!!
Mantik ve Adalet'in, insana sayginin bu zihniyetin neresinde oldugunu cok merak ediyorummmm ????
SON SOYLECEGIM SEYYY
YAZZZIKKK, BU ULKE INSANINA COK YAZIKKK
SEVGILI TELEKOM YETKILILILERI
REVA MI BU YAPILANLAR ???
VERILEN BU HIZMET ???
LUTFEN ARASTIRINIZ, UCRETLERIN TURKIYE'DEN EN AZ 5.5 KAT FAZLA OLDUGU AVRUPA' NIN
HANGI ULKESINDE INTERNET HAYAT STANDARDINA ORANLANDIGINDA BU KADAR PAHALI ???
DUNYANIN HANGI ULKESINDE VAR BU TELEKOM ANLAYISI ???
SAYGILAR SUNARIM
O kadar garip bi ülkeyiz ki.Bir de cıkıp su kadar bu kadar kar ettik demezlermi.Kar yapiyon madem yatirim yap.E yatirimde yok fiyatlar ucuk hizmet yerlerde surunuyo.E nòluyo kardesim.Bu ne vurdumduymazliktir..
Ben de destekliyorum. Ülkemizdeki bu internet sorunları çözülüp Türkiye'de internet yaygınlaşırsa, insanlarımız kolayca bilgiye ulaşıp kendilerini daha kolay geliştirebilme fırsatı bulurlar. İletişim kolaylaşır ve ekonomi gelişir. Kültür seviyemiz yükselir. Kısacası çizgimiz oldukça yükselir. Yetkililere internetin faydalarını düşündürürsek, bu konunun verilen önemden daha önemli olduğunu kanıtlayabiliriz. Yapılacak olan siteyi sabırsızlıkla bekliyorum. Çalışmaları için hasanyasin adlı üyeyi tebrik edip, kendisine teşekkürlerimi sunarım... "Zirvelerin yolu, vadilerden başlar. Tabii sabırlı olanlar için..."
Tabiki bende varım. Avustralya'da arkadaşım 120,000 TL'den saati nete giriyor. Okulunda bir ara download yapayım demiş 10mb çekiyormuş. Türkiye internet konusunda en geri ülkelerden. sanki interneti kısıtlamak için uğraşıyorlar. şimdi haziranda net hızları 3-5 katına çıkcakmış (yani etkisi belli olacak sonra yavaş yavaş artacak). Türk Telekom bunu kendine bir çıkar yolu görüp neler yapack kim bilir. ilk iş net parasını pahalandırmaktır. Belki dial-up'ı bile döler ucuz pahalı diye.
Keşke Dial-Up'ın aylık 30-40 milyonluk olanı olsa. Biz de onu seçerdik. yani nete öyle bir giriyorum ki adsl ve ya kablo alsam çok geliyor pahalı oluyor. ama dial-up'da az geliyor Hem de kablo ile aynı paraya geliyor. Yani çok orantısız bir ülkede yaşıyoruz.
Dolayısıyla bende destekliyorum, bu internet işkencesi bitsin, türkiye bir çağ geriden gelmesin, teknolojiyi yaşasın.
alıntı:
Gönderen : seyfigoHERKESE MERHABA,
Icmızde telekom'un bizi ne derece dolandirdigini ancak yurt disinda yasamis ve yurt disindaki internet fiyatlarinibilenler bilebilir...
Bu ulke de yurumeyen bir seyler varsa bunun tek nedeni tekelci zihniyet'ten kurtulamamaktir...
Bu guzel ulkem'in sevgili telekom'u bize ADSL verirken :
" SIZE KULLANICI ADI SIFRELER VERILINCEYE KADAR UCRET TAHSIL EDILMEYECEK !!! "
DENMISTI (telekom'la yaptigim gorusmeler kaydedildiyse buyursun dinlesinler, bunu yetkili hanimefendi de teyid
etmisti!!!)
Aralik basindan beri arar sorarim, moralim bozulur, onunla yetinir kalirim !!!
Size tek bir ornek verecegim,asgari ucretin 1200 Euro'nun ustunde oldugu Fransa'da 2048 kbps'lik baglanti fiyati +
modem + 63 adet TV kanali+ ulke ici ucretsiz sınırsız free IP Telefon gorusmesini(sabit hatlar icin) kapsayan
paketin fiyati nekadar tahmin edin ???
30 Euro, Evet adamlar bu hizmeti 30 Euro'ya verirken....
Asgari ucretin 200 Euro'nun altinda oldugu bu guzelim ulkede bazi zihniyetler, birakin ip telefonunu, televizyon
kanallarini, ne modem'in ne de mail adresinin olmadigi 256 kbps'lik bir baglantiyi bize, bugunun merkez bankasi
kuruyla 42 Euro'ya reva goruyorlar !!!
Mantik ve Adalet'in, insana sayginin bu zihniyetin neresinde oldugunu cok merak ediyorummmm ????
SON SOYLECEGIM SEYYY
YAZZZIKKK, BU ULKE INSANINA COK YAZIKKK
SEVGILI TELEKOM YETKILILILERI
REVA MI BU YAPILANLAR ???
VERILEN BU HIZMET ???
LUTFEN ARASTIRINIZ, UCRETLERIN TURKIYE'DEN EN AZ 5.5 KAT FAZLA OLDUGU AVRUPA' NIN
HANGI ULKESINDE INTERNET HAYAT STANDARDINA ORANLANDIGINDA BU KADAR PAHALI ???DUNYANIN HANGI ULKESINDE VAR BU TELEKOM ANLAYISI ???
SAYGILAR SUNARIM
Diyecek söze gerek yok. Gerçi pahalı olduğunu biliyorduk ama sen konuyu güzelce açmıssın. BU ÜLKENİN NASIL GELİŞMESİNİ BEKLERSİNİZ? NASIL İŞSİZLİK OLMAMASINI BEKLERSİNİZ?
Devlet yaptıklarıyla insanlara görünmemeli çünkü yaptıkları zaten yapması gerekenlerdir. Devlet yapmadıklarıyla insanların önüne çıkmalı.Yapmadığı şeylerden biri de internet faturasıdır...
Ya hayır mesela diyelim ki E-Kolay ttnetten daha kolay hizmet sunabilse ama üyelik fiyatı pahalı olsa daha iyi olur çünkü bu ülkede indirim yok gibi. adamlar ilk önce %50 faiz uygular sonra %25 indirir. Burası Türkiye deyip geçmemeiz lazım artık.
bende destekliyorum fakat şunu unutmayalımki kimse yüzümüze bile bakmaz devlet telekomdan feci para kazanıyor. size söyle bir örnek vereyim bir telekom yetkilisi ismini ve mevkini vermeyeyim çünkü telekomda çok yüksek yerlerde bana şöyle dedi adsl portlarının hepsi aynı fiyata mal oluyor bize bizde hızları yazılım sayesinde ayarlıyoruz yani istesek 2 mbit hızı 45 milyona indiririz. bu bize zarar getirmez ama bu işte feci rant var kimse engelleyemez. biz bir kişiye tahsis edecegimiz adsl'yi hızı ne olursa olsun kişi başına bize maliyeti 15 milyon dedi ağzım açık dinledim. şimdi soruyorum bu telekom tam bir haberleşme mafyası deiglde ne? 15 e mal ediyor 69 a satıyor güleriz ağlanacak halimize
Bence avrupadan sağlam bir hacker getirtelim, tüm devletin sitelerini hackeletelim:)
Arkadaşlar hepimiz bu yavaş internet ağlarında çürüyüp gidiyoruz adamlar Çinde 10 mb ile gayet düşük bir ücretle, Amerika'da 10$a ADSL ile bağlanıyor bizler ise buralarda sürünüyoruz hadi birşeyler yapıp biz de paramızı kurtaralım ve interneti istediğimiz kadar kullanabilme hakkına sahip olalım...
Hadi birlik olup telekomun sitesinden başlayıp hackleyelim
alıntı:
Gönderen : barankaynakHadi birlik olup telekomun sitesinden başlayıp hackleyelim
Öyle di.yosun ama bu çok büyük bir yasal suçtur. Ayrıca hacking yapmak da büyük bir suç. Telekom'un hosting firmalarından ftp kodlarını vs. bulup çalmak gerekir. Bunlar da çok uğraş gerektirebilir. Ben de bir hackerım ama hep küçük çapta yaptığım bu işleri asla devleti bulaştırmadım. Yasal olarak hapis cezası görebileceğimiz bu yöntemi uygun görmüyorum. Şu anda kullandığımız nicklerde bile bir yığın bilgimiz var. Bunları devlet kolaylıkla saptayabilir. Unutma ki bu forum kamuoyuna açıktır.
bu arada hasayasin nerelerde bilen varmı? uzun süredir yok forumda
walla hasanyasini bir ara bi yerde görmüştüm 1000 mesajı açıp yardımcı üye olmuş qarisma yani de harbiden bu topici o açtı ama ortalarda görünmüyo
kaçtı gitti
belki bi işi çıkmıştır ama
alıntı:
Gönderen : barankaynak
SiTe DaHa öNCe sert_ünsüz NiCKLi VaTaNDa$ TaraFiNDaN CeZaYiR DePReMi SoNuCu TeLeKoM HiC Bi HaLT YeMeDiGi iCiN Ve KaPaSiTeLeRiMiZiN %20 Ye KaDaR Dü$MeSiNDeN SoNRa Bu oLaY ZaTeN YaPiLDi...aMa Bu aDaMLaRiN aKiLLaNDiKLaRi YoK...Ne YaPiLiRSa YaPiLSiN DüZeLMeYeCeKLeR...FaX Ve TeL. KiTLeMeKLe Bu i$ CöZüLMeZ...!
alıntı:
Gönderen : yAyAmAz[alinti]Gönderen : barankaynak
SiTe DaHa öNCe sert_ünsüz NiCKLi VaTaNDa$ TaraFiNDaN CeZaYiR DePReMi SoNuCu TeLeKoM HiC Bi HaLT YeMeDiGi iCiN Ve KaPaSiTeLeRiMiZiN %20 Ye KaDaR Dü$MeSiNDeN SoNRa Bu oLaY ZaTeN YaPiLDi...aMa Bu aDaMLaRiN aKiLLaNDiKLaRi YoK...Ne YaPiLiRSa YaPiLSiN DüZeLMeYeCeKLeR...FaX Ve TeL. KiTLeMeKLe Bu i$ CöZüLMeZ...!SiTeNiN HaCK eDiLMi$ HaLi a$aGiDa MeVCuT..!
>>"TELEKOM BİZİM" GÖNÜLLÜ GİRİŞİMİ
Telekom bizim olmasın kardeşim, istemiyorum ben bu şirketi.
Zaten bu tarifelerden sonra ev telefonumu da kapattıracağım.
Bence en iyi dersi bu verir onlara..
Saygılarımla
alıntı:
Gönderen : sanane999>>"TELEKOM BİZİM" GÖNÜLLÜ GİRİŞİMİ
Telekom bizim olmasın kardeşim, istemiyorum ben bu şirketi.
Zaten bu tarifelerden sonra ev telefonumu da kapattıracağım.
Bence en iyi dersi bu verir onlara..
Saygılarımla
Bir tarife belirlemişler yok Konuşkan Hat yok Şirket Hat diye göz göre göre kazık atacam diye uğraşıyorlar bizi salak zannediyorlar herhalde
arkadaşlar artık telekomun fazla bi şansı kalmadı koçnet e-kolay felan ses taşım alisansı aldılar bu iyi bi olay telekom pek yakında batabilir :) (Umarım)
Tarih ne kadar aci di mi arkadaslar,
03/04/2004 tarihinde yazmisim oldugum bu yazida telekom'a kendi capimda tepkimi gostermisim,
bazi arkadaslar da halen telekom bizim, koruyalim demisler, buyrun koruyun !
Arkadaslar aradan 1 yil'dan biraz fazla bir sure gecmis, bu arada avrupa'da sinirsiz 20 MBIT baglanti,
TEKRAR EDIYORUM :
SINIRSIZ 20 MBIT BAGLANTI 15 euro'ya dusmus !
Ozgur bir ulkedeyiz dusnceye saygim sonsuz, ancak cogulcul yapilarda etkili olacak olan cogunlugun sesi olacaktir....
Gecen yildan bu yana ne degisti, lutfen iyimser olanlar baksin 1
yilda gelismler nasil olmus, telekom bu halka davranisini degistirmis mi diye buyrun siz karar verin...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkese Merhaba,
Yillardir dolandiriliyoruz hemde oyle boyle degil,dunyanin en pahali internetini kullaniyoruz ve kimse sesini cikarmiyor....
Sitemimin cok buyuk kismi, uzulerekten, 1999 aralik ayindan buyana tek bir sayisini kacirmadigim CHIP ve Diger butun bilgisayar dergilerine gidiyor....
Bu dergilerin misyonu hardware testleriyle, magazin yazilariyla sinirli kalmamaliydi, internet herkesin her evin hakki, ama
cok kucuk birkac istisna haric, IT medyalari turk halkini bilinclendirmek yonunde hicbir adim atmadilar....
Arkadaslar bu kalitesiz hizmet bu denli kotu bir hizmetin bedeli gelir seviyesi bizden 5 kat daha iyi olan avrupa'ya gore 80
kat daha pahali,,, kim aciklayacak mantik bunun neresinde, telekom bize bu sekilde kotu hizmet vermeye daha nekadar devam
edecek......
IT medyalari; "lutfen artik cesur davranip dunya daki gercekleri kocaman harflerle yazacak cesareti bulun kendinizde !!!"
Ben size bir ornek vereyim, fransizca bilmeseniz de anlayacaksiniz
Fransa'nin 3ncu buyuk ISP'sinin tarifesi :
Saygilar sunarim