Internet>>Internet Erişimi>>Türk telekom ADSL Rezaleti başlıklı konuya cevap yazarken bir şey geldi aklıma. Bahsettiğim konuyu okuyun önce lütfen...
alıntı:Evet ben başlatıyor ve destek bekliyorum. Herkes desin ki destekliyorum, ben de varım! Bir eylem hedefleri listesi de yayınlamıyorum şimdilik. Özgür bir "hareket" olmalı bu ve herkes neler beklediğini söylemeli. Evet, katılım bekliyorum. Şikayet edip durmak bir şey değiştirmiyor. Eleştirmek, konuşmak bir anlam taşımıyor. Konuşan Türkiye olmayı başardık hemen hemen, artık "Çözüm Üreten Türkiye" olmak gerekiyor.
Ne dersiniz, böyle bir girişim başlatalım! Varım diyenler çıksın ortaya. Ben şimdi yeni bir konu açıyor ve burada yazdıklarımı oraya taşıyorum... Haydi hayırlısı...
Haydı arkadaşlar, hep birlikte olur, bir araya gelebilirsek başarabiliriz. Buradan çıkacak sonucu cumhurbaşkanına, başbakana, bakanlar kuruluna, milletvekillerine, bilgi için telekoma, tüm ulusal televizyon ve gazetelere bildireceğim ve yurt çapında duyurmak için elimden geleni yapacağım. Tek istediğim katılımınız ve destek olmanız. Bir araya gelince neler yapılırmış göreceğiz hep birlikte...
Bu arada birileri çıkıp, boşuna uğraşmayın özelleşecek falan diyecektir mutlaka, şimdiden cevabımı vereyim: Telekomun özelleşmesi, öyle "al kardeşim, tepe tepe kullan" tarzında bir satış olmayacak. Bu kurum üzerinde bir çok resmi kurumun büyük etkisi devam edecek. Yoksa bütün ülkeyi bir tekele bağlamak fikri ancak konunun yabancısı olunduğunu gösterir.