ama ayşe bu da küçük 32" sanırsam o yüzden en iyisi lv4500 modeli bence :)
Televizyon yardım LDC LED ?
Bayramı beklesem mi arkadaslar ? İndirm filan olur mu
Oda mantıklı, bayramda uygun kampanyalar olur, bana kalırsa marka olarak lg'den şaşma, görüntü kalitesi ve parlaklıkta bir numara panelleri.
Bence bayram çok etkilemez ama yine de siz bilirsiniz.
Bayrama az kaldı, bence bekleyin, hatta yapabiliyorsanız bütçenizi biraz artırın ve daha iyi bir ürün satın alın, bu tarz elektronik ürünler ayda yılda alınan, değiştirilen ürünler değil.
Bayramda kampanya veya promosyon olur. Satın almak isteyenler biraz daha beklesinler.
Ne dersin computeraddict, bende bayramdaki kampanya ve promosyonlardan faydalanıp satın alabilirmiyim fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini, kurban bayramı benim 3D tv bayramım da olurmu :)
Çok isterim 3d tv çeşitlerinden birini bir an önce satın almanızı ve aramıza katılmanızı...
lg lw500 yada lv500 alıcam bayram indirimini bekliyorum bir adette ps3 alıcam
3d tv çeşitlerinden birini satın almak için bayramı bekleyenler sıraya girmeye başladı..:)
Evet ya ne hale getirdi 3D tv sevdası bizi, bir an önce satın alsakta bu eğlenceye başlasak.
lg lw500 yada lv500 alıcam bayram indirimini bekliyorum bir adette ps3 alıBen şahsen bayrama güzel bir indirim bekliyorum. Ama arada da kampanyalar oluyor. Teknosa'nın turuncu indirimleri ve Vatan bilgisayarın %25 indiirmleri gibi. Bayramda da bundan çok fazla olacağını düşünmüyorum. Çünkü döviz kuru yüksek. Burda başka arkadaşlarda bekliyor Cinema 3d tv almak için. Hakkınızda hayırlısı diyorum.
Çok doğru bir seçim yapmışsınız lg'nin tv'lerinin görüntü kalitesi ve parlaklığı eşsiz, ama ne yalan söyliyeyim sizin yerinizde olsam almışken 3d tv çeşitlerinden biri satın alırdım, aralarında çok fazla bir fiyat farkı yok ki.
Bayram için ben de hem teknomarketlerin hem de satış sitelerinin iyi oranlarda kampanyalarının olacağını düşünüyorum..
Bencede güzel promosyon ve kampanyalar olur, teknomarketleri gezemem ama satış sitelerini sık sık takip etmeyi düşünüyorum, bu bayram kesinlikle satın almalıyım 3D tv çeşitlerinden birini.
Satış siteleri iyi oranlarda kampanya veya promosyon yaparlarsa sizin gibi pek çok kişi 3d tv çeşitlerinden satın alabilir..
Kampanya zaten devamlı oluyor..
Pek çok satış sitesinde değişik kampanya ya da promosyon oluyor.. Önemli olan en iyi 3d tv'yi bulup en iyi kampanyayı yakalamak..
Teknosaya niye güvenemiyorsun danini ?
Arkadaslar teknosada turuncu indirim var lw4500 de indirim olur mu acaba
32lw4500 1.100 tl electro world'de alınır mı arkadaslar
http://www.[spam].com.tr/samsung-ue-40d5500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22557.html
bu nasıl arkadaslar